Remedii Feng Shui pentru zodia Iepure in 2019 – Anul Mistretului de Pamant

Nu stii care este semnul tau in zodiacul chinezesc? Afla rapid de aici → 

Iepurele (al patrulea animal din Horoscopul Chinezesc), simbolizeaza clementa, bune maniere, bunatate si sensibilitate la frumusete. O persoana iepure este poate cea mai norocoasa dintre toate cele doisprezece animale din Horoscopul chinezesc. Iepurele, asa cum este mentionat in mitologia Chineza, este emblema longevitatii si deriva esenta lui de la Luna. Acesta este iubitor de pace, are maniere impecabile, intentie de o viata mai buna, in afaceri cu mintea creatoare. Se crede ca detinerea in casa sau la locul de munca a unor remedii Feng Shui ce reprezinta zodia Iepure, va intari si spori toate calitatile si trasaturile care ii reprezinta tuturor membrilor familiei.

Amuleta cu zodia porc/mistret Amuleta cu zodia oaie/capra Amuleta cu zodia caine

Amuleta cu zodia Mistret – Remediu Feng Shui pentru zodia Iepure
Se poate cumpara de aici →

Amuleta cu zodia Oaie – Remediu Feng Shui pentru zodia Iepure
Se poate cumpara de aici →
Amuleta cu zodia Caine – Remediu Feng Shui pentru zodia Iepure
Se poate cumpara de aici →

Pentru protectie si bunastare, Iepurilor le este recomandat sa poarte amulete si talismane cu zodiile aliate, MISTRET si OAIE, dar si cu prietenul secret CAINE.

Talisman argintiu cu zodia porcului/mistretului Talisman argintiu cu zodia oaie/capra Talisman argintiu cu zodia cainelui Amuleta cu aliatii zodiacali Mistret, Oaie, Iepure

Talisman cu zodia Mistret – Remediu Feng Shui pentru zodia Iepure
Se poate cumpara de aici →

Talisman cu zodia Oaie- Remediu Feng Shui pentru zodia Iepure
Se poate cumpara de aici →
Talisman cu zodia Caine – Remediu Feng Shui pentru zodia Iepure
Se poate cumpara de aici →

Amuleta cu aliatii zodiacali Mistret, Oaie, Iepure
Remediu Feng Shui pentru zodia Iepure – Se poate cumpara de aici →

Dragoste – Anul acesta, Iepurii singuri sunt predispusi sa-si gaseasca dragostea. Pentru a spori sansele de a-si intalni jumatatea, le este recomandat sa aseze o pereche de rate mandarine in casele lor sau sa poarte asupra lor Amuleta Cuceritorului si a Carismei. Pentru Iepurii in relatii pot bate clopotele de nunta, le este recomandat sa poarte cu ei o Amuleta cu pereche de rate mandarine.

Canaf cu simbolul dublei fericiri din jad Fuk Luk Sau - Colorati Card Feng Shui cu Pasarea Garuda
Canaf cu simbolul dublei fericiri din jad – Remediu Feng Shui pentru dragoste
Se poate cumpara de aici →
Fuk Luk Sau Colorati – Remediu Feng Shui pentru armonie in casa
Se poate cumpara de aici →
Card Feng Shui cu Pasarea Garuda – Remediu Feng Shui pentru sanatate
Se poate cumpara de aici →

Cariera si bani – Steaua 6 a norocului si succesului in cariera ii urmareste pe tot parcursul anului. Iepurii vor avea parte de multe posibilitati de investitii, achizitii, marirea salariului, avansari in cariera. Pentru a le spori bunastarea, le este recomandat sa pozitioneze in casele lor Vasul bogatiei spre est si Calul victoriei cu sacul prosperitatii pe biroul de la locul de munca.

Sanatate – Iepurii nu vor avea multe probleme de sanatate in acest an, insa in caz de boli usoare, acestia se pot proteja purtand asupra lor o Amuleta cu Wu Lou si Medicine Buddha. 

Port card Feng Shui de protectie cu silaba Om, flloare de lotus si nod mistic Amuleta evantai pentru prosperitate si succes 2019 Iepure din praf de jad

Port card cu silaba Om, floare de lotus si nod mistic- Remediu Feng Shui pentru protectie
Se poate cumpara de aici →

Amuleta cu zodia Mistret – Remediu Feng Shui pentru zodia Iepure
Se poate cumpara de aici →

Amuleta cu zodia Mistret – Remediu Feng Shui pentru zodia Iepure
Se poate cumpara de aici →

Educatie – Anul 2019 ii gaseste pe Iepuri pregatiti sa invete si sa se perfectioneze la scoala. Pentru a atinge randamentul maxim, acestia pot aseza pe biroul unde invata Globul pamantesc din pietre semipretioase.

Energii negative – Vor aparea barfe la locul lor de munca, iar oamenii pesimisti din jurul lor ii vor incarca negativ. Iepurii se pot proteja prin amplasarea Copacului cu ochi protectori in casa si purtarea Amuletei cu cei trei gardieni celesti la locul de munca.

Daca aveti nevoie de sfaturi in alegerea remediilor pentru anul 2019 ne puteti suna pentru consultanta gratuita la nr: 0799.188.188

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *