Remedii Feng Shui pentru zodia Tigru in 2019 – Anul Mistretului de Pamant

Nu stii care este semnul tau in zodiacul chinezesc? Afla rapid de aici → 

In Orient, Tigrul (al treilea semn zodiacal din Horoscopul Chinezesc) simbolizeaza puterea, pasiunea si indrazneala. O persoana Tigru este curajoasa, activa, un lider natural, pasionata si independenta. Tigrul stimuleaza vigoarea si dragostea de viata. Se crede ca amplasarea unor remedii Feng Shui cu zodia Tigru in casa sau la locul de munca va consolida si imbunatati toate trasaturile si caracteristicile acestora tuturor membrilor familiei. Aliatii sai zodiacali sunt Calul si Cainele.

Amuleta cu zodia caine Amuleta cu zodia cal Amuleta cu zodia mistret

Amuleta cu zodia Caine – Remediu Feng Shui pentru zodia Tigru
Se poate cumpara de aici →

Amuleta cu zodia Cal – Remediu Feng Shui pentru zodia Tigru
Se poate cumpara de aici →
Amuleta cu zodia Mistret – Remediu Feng Shui pentru zodia Tigru
Se poate cumpara de aici →

Pentru protectie si bunastare, Tigrilor le este recomandat sa poarte amulete si talismane cu zodiile aliate, CAINE si CAL, dar si cu prietenul secret MISTRET.

Talisman argintiu cu zodia cainelui Talisman cu zodia cal Talisman cu zodia mistret Amuleta cu aliatii zodiacali Tigur, Cal si Caine

Talisman cu zodia Caine – Remediu Feng shui pentru zodia Tigru
Se poate cumpara de aici→

Talisman cu zodia Cal – Remediu Feng shui pentru zodia Tigru
Se poate cumpara de aici→
Talisman cu zodia Mistret – Remediu Feng shui pentru zodia Tigru
Se poate cumpara de aici→

Amuleta cu aliatii zodiacali Tigru, Cal si Caine
Remediu Feng Shui pentru zodia Tigru – Se poate cumpara de aici →

In anul 2019, cei aflati sub semnul zodiacal Tigru se vor simti puternici si vor atrage atentia mentorilor si a partenerilor de afaceri sau sefilor.

Dragoste – Anul 2019 va fi un an favorabil in ceea ce priveste dragostea pentru Tigrii singuri. Pentru a atrage asupra lor norocul in dragoste, le este recomandat sa poarte Amuleta Cuceritorului si a Carismei. Tigrii care se afla deja intr-o relatie pot intampina mici certuri si conflicte in cuplu. Pentru a evita aceste neintelegeri, le este recomandat sa poarte asupra lor Amuleta cu simbolul dublei fericiri

Rate mandarine oe lotus Ru Yi Feng Shui auriu Clopotel de vant cu 6 Tuburi si Buddha

Rate mandarine pe lotus, remediu Feng Shui pentru dragoste in 2019
Se poate cumpara de aici→

Ru Yi Feng Shui auriu, remediu Feng Shui pentru cariera in 2019
Se poate cumpara de aici→

Clopotel de vant cu Buddha, remediu Feng Shui pentru purificarea casei
Se poate cumpara de aici→

Cariera si bani – Steaua 6 a succesului in cariera si a norocului ii urmareste pe Tigri in acest an. Amuleta pentru comert, bunastare si succes in cariera le va aduce Tigrilor multe oportunitati pe plan financiar. Tigrii care detin o afacere vor avea parte de reusite in acest an. Pentru a spori sansele de crestere a veniturilor, le este recomandat sa pozitioneze pe biroul de acasa sau de la locul de munca Corabia bogatiei din lemn.

Sanatate – In anul Mistretului, Steaua 2 a bolilor nu le va da pace Tigrilor. Pot aparea diferite alergii, raceli, probleme cu oasele etc. Pentru a se proteja de micile probleme de sanatate care pot aparea, este recomandat sa poarte cu ei Amuleta pentru sanatate cu wu lou si Pasarea Garuda.

Amuleta cu Om Mani Padme Hum Amuleta cu tigru auriu Pagoda celor cinci elemente din rasina

Amuleta Om Mani Padme Hum, remediu Feng Shui pentru protectie
Se poate cumpara de aici→

Amuleta cu tigru auriu, remediu Feng Shui pentru bunastare
Se poate cumpara de aici→

Pagoda celor 5 elemente, remediu Feng Shui pentru bunastare
Se poate cumpara de aici→

Educatie – Anul acesta, Tigrii vor fi presati si stresati de examenele ce vor urma. Pentru noroc si succes la examene, le este recomandat sa poarte Amuleta cu Crapul dragon pentru invatatura.

Energii negative – Desi Mistretul este prietenul secret al Tigrilor, acestia vor atrage mania marelui Duce, de aceea le este recomandat sa-si pozitioneze in casa Placa cu cei trei gardieni celesti.

Daca aveti nevoie de sfaturi in alegerea remediilor pentru anul 2019 ne puteti suna pentru consultanta gratuita la nr: 0799.188.188

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *