Sporeste norocul pe toate planurile si protejeza-te de ghinioane cu Nodul Mistic Feng Shui

nodul mistic feng shui

Nu exista remediu Feng Shui mai potrivit decat Nodul Mistic Tibetan pentru reusite in toate planurile. Nodul mistic, numit si Nodul Mistic Tibetan este reprezentat prin 6 simboluri ale infinitului impletite si simbolizeaza o viata lunga, prospera si usoara, noroc in dragoste, protectie impotriva accidentelor si a ghinionului, bunastare si prosperitate in cariera.

NODUL MISTIC PENTRU CARIERA 

Daca porti o amuleta cu Nod Mistic vei avea multe sanse de avansare in cariera, posibilitati de investitii majore sau marirea salariului. Poarta un Ru Yi cu Nod Mistic daca vrei sa fii promovat in pozitii mai inalte si autoritare la locul de munca. Nodul mistic impreuna cu Ru Yi reprezinta unul dintre cele mai puternice remedii pentru putere, conducere si autoritate. 

Card Feng Shui cu cele 8 simboluri

Pentru prosperitate si sanatate – cumpara de aici 

Statueta cu nod mistic auriu pe lotus

Pentru noroc si protectie – cumpara de aici 

Amuleta breloc cu nod mistic

Pentru noroc pe toate planurile – cumpara de aici 

NODUL MISTIC PENTRU DRAGOSTE

Persoanele care sunt in cautarea fericirii in cuplu pot aseza placa cu nod mistic pe canvas in dormitor pentru a atrage norocul in dragoste si a scapa de singuratate. De asemenea, pentru cei ce isi doresc sa bata clopotele de nunta in anul acesta, le este recomandat sa poarte zilnic o amuleta cu nod mistic.  Aceasta va  asigura iubirea vesnica in casnicie. 

NODUL MISTIC PENTRU SANATATE SI PACE INTERIOARA

Nodul Mistic reprezentat pe Pagoda celor 5 elemente simbolizeaza longetivitate si protejeaza zodiile de boli, accidente, ghinioane. Aseaza pagoda celor 5 elemente incrustata cu nodul mistic pe noptiera pentru protectie impotriva accidentelor si necazurilor, recomandat mai ales pentru femeile insarcinate.

Daca in ultima perioada ai simtit ca esti nervos, iritat si impulsiv, nodul mistic Feng Shui te va ajuta sa alungi aceste stari. Este recomandata purtarea unei bratari cu nod mistic la birou, in masina si acasa pentru mai multa stabilitate si claritate in momentele de ratacire. 

Placa cu nod mistic pe piatra

Pentru toate aspiratiile  – cumpara de aici  

Amuleta cu nod mistic argintiu

Pentru toate aspiratiile – cumpara de aici 

Sticker simbolul FUK si nod mistic

Pentru longevitate si prosperitate – cumpara de aici

Cele 8 simboluri norocoase tibetane sunt un simbol puternic pentru atragerea energiei pozitive in Feng Shui. Nodul mistic sporeste norocul, scoica asigura continuitate in relatii, baldachinul contracareaza energia negativa, vaza aduce belsug, roata reprezinta succesul şi autoperfectionarea, pestii reprezinta bogatia si banii, lotusul aduce pace, iar drapelul victoriei simbolizeaza acumularea de succese. 

Vrei sa primesti mai multe sfaturi Feng Shui? Aboneaza-te, iar noi iti vom trimite cele mai recente articole.

VREI SA STII MAI MULTE DESPRE REMEDIILE CU NOD MISTIC TIBETAN SAU NU STII CARE ESTE CEL MAI POTRIVIT PENTRU TINE? SUNA-NE LA NUMARUL DE TELEFON 0799.188.188 SI TE VOM AJUTA CU MARE DRAG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *