Amplifica energiile pozitive din casa cu betisoarele parfumate Feng Shui

Aromele naturale eliberate prin incalzire pot purifica energiile casei. Mirosurile placute contribuie la ambientul camerei si pot aduce beneficii spatiului din jurul nostru, fie ca e vorba de camin sau de spatiul de lucru. Betisoarele parfumate Feng Shui sunt remedii ce te pot ajuta sa iti recapeti increderea in sine, sa scapi de stres, sau sa indepartezi starile nervoase ori depresive. Unele arome au chiar un efect afrodiziac, datorita feromonilor din parfum, altele fiind stimului ai fericirii. Afla in articolul nostru ce betisoare parfumate Feng Shui ti se potrivesc, in functie de energia pe care doresti sa o atragi.

Betisoare parfumate cu aroma de pin Betisoare parfumate cu aroma de lamaie Betisoare parfumate cu aroma de opium
Betisoare parfumate cu aroma de pin
Remediu Feng Shui pentru purificare – cumpara de aici→
Betisoare parfumate cu aroma de lamaie
Remediu Feng Shui pentru energizarea locuintei – cumpara de aici→
Betisoare parfumate cu aroma de opium
Remediu Feng Shui pentru purificare – cumpara de aici→

Aroma de pin este un remediu deosebit pentru improspatarea si purificarea spatiilor. Betisoarele parfumate Feng Shui cu aroma de pin te vor ajuta la purificarea corpului, grabind orice proces de vindecare. De asemenea, indeparteza energiile negative, calmeaza spiritele si contribuie la bunastarea generala a celor ce se afla in proximitate.

Lamaia si iasomia intensifica procesele de gandire. Daca inveti pentru un examen, ai nevoie de concentrare la munca sau un joc de cuvinte incrucisate iti da de furca, arde niste betisoare cu aroma de lamaie pentru a spori concentrarea. 

Aroma de scortisoara sporeste creativitatea. Contine un antioxidant benefic pentru sanatatea creierului si a corpului si imbunatateste performanta activitatilor ce implica memoria.

Opiumul este cunoscut pentru inducerea somnului, a viselor. Dincolo de reputatia de element folosit in vrajitorie pentru comunicarea cu spiritele, este ideal pentru crearea unei stari relaxante, in orice moment al zilei.

Betisoare parfumate cu aroma de opium negru Betisoare parfumate tabac Betisoare parfumate cu mir
Betisoare parfumate cu aroma de opium negru
Remediu Feng Shui pentru bunastare si prosperitate – cumpara de aici→
Betisoare parfumate cu aroma de tabac
Remediu Feng Shui pentru bunastare si prosperitate – cumpara de aici→
Betisoare parfumate cu mir
Remediu Feng Shui pentru bunastare si prosperitate – cumpara de aici→

Betisoarele cu aroma de tabac sunt o solutie buna pentru persoanele care isi doresc sa se lase de fumat sau care au intampinat probleme de sanatate din cauza tutunului. Cand apare dorinta pentru tutun, poti inlocui tigarile obisnuite cu aceste betisoare parfumate. In tratamentul aromaterpeutic, aroma de tabac te elibereaza de stres, tulburari emotionale, apatie, stari anxioase sau insomnie.

Mirul are efecte relaxante si calmeaza palpitatiile. Printre vastele beneficii pentru organism ale mirului se numara calmarea durerilor de cap, reducerea atacurilor de panica, ameliorarea bolilor respiratorii, avand un efect antiinflamator. S-a ajuns la concluzia ca mirul prelungeste viata si are capacitatea de a lupta cu diverse boli.

Una dintre cele mai folosite si cunoscute esente este tamaia. Este folosita atat pentru purificarea energiilor, a caselor sau in meditatie, cat si pentru sanatate, diminuarea starilor anxioase, ameliorarea alergiilor, imbunatatirea respiratiei si a circulatiei. Pe langa aceste beneficii, tamaia calmeaza mintea si ajuta la linistea interioara, avand proprietati de protectie si spiritualitate.

Suport pentru betisoare din lemn 25cm Betisoare parfumate cu aroma de tamaie Betisoare parfumate afordisiace
Suport din lemn pentru betisoare parfumate
Remediu Feng Shui pentru purificare – cumpara de aici→
Betisoare parfumate cu aroma de tamaie
Remediu Feng Shui pentru purificare – cumpara de aici→
Betisoare parfumate afrodisiace
Remediu Feng Shui pentru bunastare si dragoste – cumpara de aici→

Aromaterapia este un proces indirect, subtil de vindecare. Energiile eliberate de arome ajuta corpul si mintea, motiv pentru care aromaterapia este considerata o forma de medicina alternativa. Betisoarele parfumate Feng Shui sunt, astfel, o sursa de bunastare ce incepe chiar de la mediul din jurul tau.

Betisoare parfumate cu aroma de scortisoara Betisoare parfumate pentru meditatie Betisoare parfumate pentru toate sezoanele
Betisoare parfumate cu aroma de scortisoara
Remediu Feng Shui pentru energizarea locuintei – cumpara de aici→
Betisoare parfumate pentru meditatie
Remediu Feng Shui pentru energizarea locuintei – cumpara de aici→
Betisoare parfumate pentru toate sezoanele
Remediu Feng Shui pentru purificarea spatiilor – cumpara de aici→

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *