Cum activam energiile pozitive de la intrarea casei cu ajutorul remediilor Feng shui

Usa din fata sau intrarea principala este usa pe care o folosesti cel mai mult pentru a iesi sau intra din casa sau din apartament. Este important sa nu fie confundata cu o poarta de sine statatoare, de exemplu poarta de la intrarea in curte. Totusi, in cazul in care poarta duce catre intrarea in casa, este recomandata si protejarea acesteia. 

Placheta ( placa ) Tai Sui 2019Placa (placheta) din piatra a celor 9 (noua) pauni - pentru protectia caseiPlacheta ( placa ) cu nod mistic pe lemn
Placheta Tai Sui 
Remediu Feng Shui pentru protectie – cumpara de aici→
Placheta din piatra a celor 9 pauni 
Remediu Feng Shui pentru protectie casei – cumpara de aici→
Placheta cu nod mistic pe lemn
Remediu Feng Shui pentru protectia casei – cumpara de aici→

Incearca sa respecti cat mai multe din recomandarile enumerate mai jos. Dupa ce te-ai asigurat ca usa principala este protejata de energii negative si nu este afectata in nici un fel, poti continua sa studiezi diferite moduri de energizare a usii pentru atragerea de success, bogatie sau armonie. 

Abtibild pentru protectia casei - 2019Pagoda - Stupa cu cufarul DharaniPereche de Caini Fu mari din rasina
Abtibild pentru protectia casei
Remediu Feng Shui pentru protectia casei – cumpara de aici→
Pagoda-Stupa cu cufarul Dharani
Remediu Feng Shui impotriva accidentelor – cumpara de aici→
Pereche Caini Fu din rasina
Remediu Feng Shui pentru protectie  – cumpara de aici→

Directia de orientare a usii este probabil cel important aspect de luat in calcul atunci cand iti doresti ca intrarea casei tale sa sa lucreze in favoarea ta. Aceasta metoda este bazata pe numarul tau Kua, pe care il poti afla de aici→.

Dupa ce ai aflat care este numarul tau Kua, urmareste tabelul de mai jos pentru a afla cum sa activezi energiile pozitive de la intrarea principala a casei tale.

Numarul tau Kua

Directia usii

Designul usii

Culoarea usii

1

Sud-EstDreptunghiularaVerde, Maro

2

Nord-EstPatrataPamantiu, Ocru

3

SudTriunghiularaRosu, Bordeaux

4

NordOndulataNegru, Albastru

5

Nord-Est(Barbati)

Sud-Est(Femei)

PatrataPamantiu, Ocru

6

VestRotundaAlb

7

Nord-VestRotundaAlb

8

Sud-VestPatrataPamantiu, Ocru
9EstDreptunghiularaVerde, Maro

Cum activam energiile pozitive de la intrarea casei?

Daca usa casei tale este orientata spre Sud, asigura-te ca este bine iluminata, iar lumina cade direct pe usa, ori aseaza un Copac al dorintelor cu 6 pasari si mangusta in lateralul usii pentru a activa energiile pozitive.

Atunci cand usa ta este orientata catre Est sau Sud-Est, aseaza un remediu cu apa in apropierea ei. Este recomandat ca apa sa fie in partea stanga a usii, atunci cand privesti din casa spre exterior. Aseaza o Fantana de apa in acest spatiu, ea va multiplica norocul si va atrage energii de prosperitate.

Orice usa principala orientata catre Vest sau Nord-Vest ar trebui sa aiba in vecinatate o pereche de Caini Fu. Cunoscuti ca si protectorii impotriva influentelor raului, Cainii Fu sunt amplasati in ziua de azi in fata bancilor, restaurantelor, mall-urilor si hotelurilor pentru protectie impotriva persoanelor rau intentionate.

Daca usa principala a casei tale este orientata spre Nord-Est sau Sud-Vest, aseaza un clopotel albastru cu 8 lacrimi din cristal in apropierea ei. Cristalele si zgomotele clopoteilor vor atrage energie pozitiva Chi pentru locuitorii casei.

Placa (placheta) cu Regele Gesar din Ling - pentru depasirea obstacolelorPlacheta ( placa ) cu cele 8 simboluri norocoasePlacheta ( placa ) cu nod mistic pe canvas
Placa cu Regele Gesar din Ling
Remediu Feng Shui pentru prosperitate – cumpara de aici→
Placa cu cele 8 simboluri norocoase
Remediu Feng Shui pentru bunastare si protectie – cumpara de aici→
Placa cu nod mistic pe canvas
Remediu Feng Shui pentru bunastare – cumpara de aici→

6 sfaturi Feng Shui pentru a spori energiile pozitive de la intrarea in casa

1. Este recomandat ca usa principala a casei tale sa fie dintr-un material solid, evita usile de sticla sau plastic.
2. Usile formate din doua parti sunt de asemenea recomandate. In cazul in care cele doua parti sunt asimetrice, asigura-te ca partea care se deschide cel mai des este cea mai mare.
3. Intrarea principala trebuie sa faca trecere catre un spatiu deschis. De exemplu, intrarile principale care dau intr-o gradina sau camp beneficiaza din plin de energii pozitive.
4. Asigura-te ca elementele de mobilier sau décor din fata intrarii principale nu blocheaza usa. Obstacolele fizice pot reprezenta de cele mai multe ori si obstacole in viata, impiedicandu-te sa te bucuri de succesul si bunastarea de care ar trebui sa ai parte.
5. Este de evitat ca usa principala sa fie orientata catre un perete cu oglinda intrucat oglinda va reflecta la exterior norocul si energiile pozitive care incearca sa iti intre in casa.

Floare de lotus din cristalVas aromoterapie negru cu elefanti gravatiCopac cu ochi protectori
Floare de lotus din cristal
Remediu Feng Shui pentru energizarea locuintei – cumpara de aici→
Vas aromoterpaie negru cu elefanti gravati
Remediu Feng Shui pentru bunastare – cumpara de aici→
Copac cu ochi protectori
Remediu Feng Shui pentru protectie – cumpara de aici→

 

Vrei sa primesti mai multe sfaturi Feng Shui? Aboneaza-te, iar noi iti vom trimite cele mai recente articole.

VREI SA STII MAI MULTE DESPRE REMEDIILE CARE ATRAG ENERGIILE POZITIVE SAU NU STII PE CARE SA IL ALEGI? SUNA-NE LA NUMARUL DE TELEFON 0799.188.188 SI TE VOM AJUTA CU MARE DRAG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *