Apa in Feng Shui – Obrigatorie in Anul 2024 anul dragonului de lemn

In anul 2004, apa si valul de apa au devenit simboluri obligatorii in echilibrarea energiilor Feng Shui pentru anul Dragonului de Lemn.

In traditia Feng Shui, apa este adesea asociata cu bogatia si prosperitatea. Reprezinta fluxul de energie si este asociata cu principiile yin si yang. Apa in feng shui este reprezentata prin fantani curgatoare, acvarii, sau chiar prin simplul simbol al valului de apa. Ele sunt folosite pentru atragerea energiei pozitive si pentru a sporii fluxul abundentei si al norocului.

Plasarea strategica a elementelor de apa in anumite zone din casa sau birou ajuta la activarea chi-ului, aducand astfel si un sentiment de liniste, prosperitate si oportunitati in cariera.

In acelasi timp, apa este asociata si cu trigrama Kan si cu palatul de nord al hartii Ba Gua.

Fantana curgatoare

Fantanile curgatoare reprezinta o dimensiune vitala in feng shui.

Apa curgatoare se spune ca aduce bogatia si prosperitatea. Este recomandat ca fantana sa fie pozitionata cu fata spre fereastra sau spre usa, astfel chi-ul apei va intra in casa si va echilibra energiile. In schimb, daca usa sau fereasca va sta mereu inchisa, chi-ul benefic nu va putea patrunde in interiorul locuintei.

Daca doriti sa instalati o fantana in gradina asigurati-va ca apa curge spre directia casei, iar in fata ei va exista o usa prin care sa intre chi-ul ei cu toate beneficiile sale.

Valul de apa cu perla 

Ca si Picatura de Apa si Valul de apa este necesar pentru a accesa norocul ascuns al bogatiei.

Aceasta unda de apa reprezinta acest element atat de necesar; perla din interior semnifica comorile care pot fi gasite atunci cand deblocati cu succes acest noroc al bogatiei.

Statueta cu valul de apa 2024 este necesara pentru sectorul Apei, Sectorul de nord si acolo este si Steaua Prosperitatii, Steaua Energia 8.

188.00 lei
19 Puncte cadou
48.00 lei
5 Puncte cadou

 Amuleta Picatura cu Dragonul de apa

Amuleta Picatura cu Dragonul de apa este de asemenea un remediu recomandat pentru a accesa norocul si bogatia prin chi-ul benefic al acesteia.

Cu toate acestea, exista apa ascunsa, ceea ce inseamna ca exista bogatia ascunsa. Acest lucru indica faptul ca nu va fi usor sa castigati bani in anul acesta, dar potentialul exista. Anul Feng Shui 2024 are nevoie foarte mare de Apa, iar cea mai buna modalitate de a corecta dezechilibrul din diagrama anului este prezenta simbolica a acesteia prin amulete, fantani sau remedii de apa.

 

 FIECARE ZODIE si LOCUINTA ar trebui sa detina acest simbol al energiei elementului Apei pentru anul 2024. 

208.00 lei
21 Puncte cadou