Atrage abundenta materiala in viata ta

Feng Shui porneste de la premisa ca Universul este bogat si imbelsugat. Educa-te pentru a dobandi prosperitate si Feng Shui va crea ambianta si conditiile pentru a o aduce la tine!

Atrage abundenta materiala in viata ta

    Practica Feng Shui folosita de voi pentru dobandirea prosperitatii va fi considerabil amplificata daca porniti de la premisa ca Universul in care traim cu totii este un loc bogat si plin de belsug, si ca toata lumea are dreptul la o parte din ceea ce el poate oferi. Orice isi pot dori inima si mintea voastra, pe plan material sau emotional, mental si spiritual, poate fi al vostru — trebuie doar sa cereti.
    Tot ceea ce va trebuie si va doriti poate deveni realitate, poate deveni parte din lumea si spatiul vostru. Visurile cel mai usor de realizat sunt cele ale bunastarii de pe planul fizic, acolo unde banii, bogatia si prosperitatea reprezinta insumarea tuturor aspiratiilor materiale. Atunci cand mintea genereaza hotarare, iar mediul inconjurator este facut benefic si imbunatatit prin Feng Shui, abundenta este foarte aproape de a fi atinsa. De obicei, le spun oamenilor ca, dintre toate aspiratiile oferite de promisiunea Feng Shui, promisiunea abundentei materiale este, probabil, cel mai usor de atins.
    Feng Shui ofera foarte multe formule de aranjare a spatiului vital si de design al camerelor, astfel incat sa puteti deveni din ce in ce mai bogati. Exista o multitudine de metode care tintesc in mod special catre cresterea veniturilor si a gradului de prosperitate. Feng Shui adopta o atitudine aproape relaxata fata de recomandarile de sporire a nivelului castigurilor. Dificultatea nu apare decat atunci cand nu sunteti siguri care dintre tehnici vi se potriveste cel mai bine.
    Indiferent daca folositi metoda formulei busolei sau daca va umpleti casa de toate simbolurile norocoase ale belsugului, trebuie sa va canalizati gandurile si asteptarile catre un deznodamant pozitiv. Inainte de a deveni cu adevarat bogati, trebuie sa aveti convingerea ca meritati sa fiti astfel.
    Convingerea de sine se numeste programarea prosperitatii, si este exact opusul programarii saraciei, acea credinta care sustine ca viata este si trebuie sa fie plina de suferinfa, ca nu putem avea totul, ca nu putem avea bunatatile si sa ne si bucuram de ele! Adesea m-am intrebat: ce sa fac cu o prajitura, daca nu pot sa o mananc?
   
    Cu alte cuvinte, putem folosi stiinta Feng Shui pentru a atrage mari cantitati de chi cosmic sau suflarea dragonului si, o data cu aceasta, o mare bogatie si prosperitate.
    Asemenea entuziastilor New Age, care subliniaza marea putere a mintii, Feng Shui crede, de asemenea, in ea. In plus, Feng Shui considera ca exista o abundenta naturala in interiorul pamantului. Starea intrinseca a mediului de viata este aceea de a fi umplut pana la refuz cu o prosperitate nutritiva si generoasa. Ceea ce trebuie sa faceti, pentru a va infrupta din abundenta si prosperitatea pamantului, este sa creati cu maiestrie canale de flux energetic care sa directioneze bunastarea catre viata voastra si catre spatiul vostru vital.
    Atragerea prosperitatii cu Feng Shui poate fi, astfel, „floare la ureche” – usoara si amuzanta. Nu este necesar sa incercati tot, si nici toate metodele. Nu va lasati cuprinsi de confuzie si de suparare din cauza numeroaselor (si frecventelor) sfaturi opuse pe care le veti primi in clipa in care veti cauta „maestri” Feng Shui. Folositi-va de bunul-simt si de inteligenta proprie pentru a face judecati corecte asupra asa-zisilor experti Feng Shui. Sa nu credeti toate acele prostii spuse de „expertii” Feng Shui, cum ca motivul pentru lipsa lor de bogatie si numeroasele obligatii pe care le au provine din stilul lor de viata cumpatat, neinteresat de aspectele materiale. Sa nu credeti snoavele referitoare la ascetul Feng Shui, mediumul Feng Shui sau spiritualistul Feng Shui. Expert Feng Shui poate fi orice om care poseda un bagaj autentic de cunostinte practice si teoretice. De asemenea, nu aveti nevoie de amulete speciale sau de obiecte de cult pentru a va spori Feng Shui-ul sau pentru a dobandi bunastarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *