Protejarea patului conjugal

Protejarea patului conjugal. Amplasarea patului.

Protejarea patului conjugal

    Intr-o familie nu poate sa existe noroc daca cei mai importanti membri ai ei – tatal si mama – nu se inteleg si ajung la separare fizica sau violenta. Aceasta situate este privita ca un grav nenoroc, si, adesea, este provocata atunci cand Feng Shui-ul patului conjugal este afectat de un Feng Shui negativ, advers. De aceea, este important sa va protejati patul conjugal si sa luati masuri ca acesta sa nu fie lovit de „sageti otravite” ascunse.

Amplasarea patului

    Un pat bine orientat este acela in care capul familiei doarme cu capul catre cea mai favorabila directie a lui, conform formulei „celor opt palate”. El poate alege una dintre cele patru directii, in functie de ce tip de noroc doreste sa activeze, iar patul si dormitorul vor fi orientate in concordata cu aceasta.     Totusi, nu toti oamenii isi pot orienta patul astfel incat sa se potriveasca perfect cu directia data. Adesea sunt prea multe obstacole ce stau in calea unei astfel de amplasari.
    Aceasta situate apare deoarece, cand va orientati patul in concordanta cu o anumita directie, puteti fi foarte usor atinsi de numeroase trasaturi nefavorabile ale mediului. Astfel, patul poate fi pozitionat cu fata catre usa, sau poate fi intre doua usi, sub o fereastra sau sub o grinda – si oricare dintre aceste situatii va strica automat Feng Shui-ul patului. Asadar, inainte de a va reorienta patul, analizati cu atentie incaperea si studiad principiile de baza pentru realizarea unui dormitor cu un bun Feng Shui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *