Case favorabile si nefavorabile

Case favorabile si nefavorabile

    Cand locuiti intr-o casa cu un Feng Shui bun, veti observa ca va simtiti bine. Veti fi sanatos si energic. Cariera merge fara piedici si exista ocazii favorabile de avansare. Veniturile cresc in timp, si toate relatiile dumneavoastra sunt linistite. Atitudinea dumneavoastra mentala este pozitiva. Copiii dumneavoastra se descurca bine la scoala, si ambii parteneri gasesc implinire in viata lor si unul cu celalalt.
    Cand sunteti destul de ghinionist pentru a locui intr-o casa cu un Feng Shui prost, viata este foarte neplacuta si negativa. Totul, pur si simplu orice poate merge prost, va merge prost. Ocaziile favorabile sunt putine, si, chiar si cand sunt prezente, observati ca nu puteti sa profitati de ele. Vor fi certuri si neintelegeri, boala si lipsa de sanatate. Se intampla mereu accidente si ghinioane. Relatiile intre membrii familiei si cei din afara nu sunt bune. Veniturile au de suferit si, in cazuri extreme, exista o pierdere financiara. Boala poate deveni fatala. Copiii sunt nepasatori si neascultatori, si atat sotul, cat si sotia se pomenesc scufundandu-se intr-o incurcatura de probleme si stare proasta de sanatate. Viata devine cu totul groaznica. Un Feng Shui prost ar trebui corectat cat mai curand posibil.
    Daca suferiti de Feng Shui prost, puteti si trebuie sa faceti ceva in privinta asta. Mergeti prin casa sistematic si, unul cate unul, identificati lucrurile care ar putea sa fie cauza ghinionului dumneavoastra. De obicei, nu este greu sa diagnostichezi zonele cu probleme si apoi sa le corectezi.
    Feng Shui-ul de corectare nu trebuie sa fie dificil. Deseori, solutia poate fi simpla. De asemenea, nu este necesar sa chemati un expert Feng Shui, deoarece o mare parte din Feng Shui este atat de usoara incat o putep realiza si singur. Sa nu-i credeti pe cei care vor sa va faca sa va inchipuiti ca Feng Shui este ceva spiritual, ce necesita puteri transcendentale sau intuitive. Feng Shui este o practica straveche minunat de stiintifica. Intr-adevar, din cauza ca este atat de usor de practicat, a devenit atat de popular. Oricine poate practica Feng Shui, inclusiv dumneavoastra.
    Chinezii utilizeaza Feng Shui de mii de ani. Face parte din traditia lor culturala, si multi chinezi educati in Occident, ai caror stramosi au emigrat din China, au continuat sa practice Feng Shui. In Hong Kong si Taiwan, Feng Shui este un mod de viata. Oamenii de afaceri nu isi muta niciodata domiciliul fara sa verifice amanuntit Feng Shui-ul noii lor case, iar majoritatea prefera sa nu se mute, oricat de bogati devin. Aceasta deoarece sunt convinsi ca norocul lor a venit din prima locuinta.
    S-a spus ca noul guvernator al Hong Kong-ului — CH Tung — prefera sa locuiasca in propria sa casa si sa-si gaseasca un birou nou, deoarece este convins ca locuinta si biroul ultimului guvernator britanic au un Feng Shui nefavorabil.
    In Singapore si Malaiezia, Feng Shui este foarte popular in randurile populatiei chineze, iar cunostintele de Feng Shui si-au gasit drum si spre Occident, unde sunt acceptate cu foarte mult interes, pur si simplu pentru ca sunt atat de puternice. Cand sunt aplicate corect, indrumarile Feng Shui va imbunatatesc intr-adevar norocul — si nu trebuie sa coste mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *