Feng Shui cu formule

Feng Shui cu formule

    Numerele Lo Shu constituie baza pentru calcularea datelor favorabile si nefavorabile cuprinse in Tong Shu, sau Almanahul Chinezesc, un ghid despre zilele bune si rele ale anului, care este un mare succes de librarie anual in Hong Kong si Taiwan. Este utilizat in aceste fari si nu numai, pentru realizarea unei multitudini de activitafi, de la lansarea de noi companii pana la semnarea de contracte, schimbarea locuintei, calatorii etc. Majoritatea oamenilor de afaceri chinezi rareori ar lua vreo decizie importanta sau ar lansa vreo intreprindere majora fara a consulta Tong Shu.
    Almanahul contine si calcule valoroase de Feng Shui al stelelor zburatoare, o formula avansata care este extrem de populara printre practicienii din Hong Kong. Feng Shui-ul stelelor zburatoare este o tehnica excelenta, utilizata pentru a stabili colturile exacte purtatoare de noroc si ghinion ale oricarei case sau cladiri, pentru fiecare zi, saptamana si luna a anului. Se spune ca, folosind aceasta metoda, expertii pot prezice momentul in care o boala grava ii va lovi pe ocupantii ce au dormitoarele in anumite colturi; sau momentul in care o casa va fi jefuita, pe baza pozitionarii usii din fafa. Sau cand o calamitate grava va lovi o familie; din nou, pe baza locatiei usii principale, care vine in conflict cu niste combinatii foarte proaste de stele zburatoare.

Feng Shui-ul stelelor zburatoare

    Aceasta ramura a Feng Shui-ului se bazeaza pe aranjamentul numerelor din patratul Lo Shu. Este o ramura avansata a Feng Shui-ului, iar calculele sunt complexe. Cu toate acestea, o modalitate usoara de utilizare a stelelor zburatoare este sa-l rugati pe un maestru Feng Shui sa faca aceste calcule pentru anii ce vin, si apoi sa aplicati constatarile asupra propriei dumneavoastra locuinte. Reprezentarile simplificate ale acestor calcule sunt date mai jos.
    Feng Shui-ul stelelor zburatoare este o metoda populara de Feng Shui, care se refera la aspectele temporale ale Feng Shui-ului. Completeaza dimensiunea spatiala a conceptelor Feng Shui descrise pana acum si ofera o metoda pentru calcularea norocului fiecarui colt din fiecare camera in orice an, luna sau perioada de douazeci de ani data. In plus, tehnica Feng Shui-ului stelelor zburatoare ofera si o metoda exacta de trasare a schemei natale a fiecarei cladiri, case sau apartament.
    Un maestru Feng Shui experimentat in aceasta metoda poate face o schema natala pentru orice casa sau cladire, si, doar studiind numerele si combinatiile de numere, poate descrie norocul tuturor colturilor casei. Astfel, poate sa descrie consecinte nefericite pentru locuitorii unei anumite camere cu ghinion si, de asemenea, sa ofere avertizari anticipate impotriva dormitului sau lucrului in anumite camere nenorocoase. Numerele si combinatiile de numere sunt cele care ii spun maestrului Feng Shui ce fel de ghinion ar putea veni cu stelele zburatoare.
    Nu este necesar ca practicienii amatori sa se implice in detaliile tehnice ale calculelor stelelor zburatoare. Dar este bine sa aiba un tabel de referinta, care le permite cititorilor sa investigheze impactul stelelor zburatoare asupra propriului lor Feng Shui, avertizandu-i impotriva stelelor care aduc ghinion grav si prevenindu-i impotriva imbolnavirii, pierderilor si ghinionului.
    Va rugam sa notati ca nu fiecare expert Feng Shui cunoaste stelele zburatoare. Este o ramura foarte avansata si dificila a Feng Shui-ului, iar practicarea sa efectiva necesita cunoasterea metodei pentru rezolvarea calculelor, precum si abilitati bune de judecata si interpretare. Practicarea Feng Shui-ului stelelor zburatoare necesita cunoasterea formulelor, ca, de altfel, si multi ani de experienta practica.

Ce sunt stelele zburatoare?

    Patrat Feng Shui Lo ShuStelele se refera la numerele de la 1 la 9 aflate in patratul magic Lo Shu. Numerele din grila zboara, adica se schimba in timp. Modul in care se modifica reprezinta esenta acestei metode de Feng Shui. Fiecare zi, luna, an si fiecare perioada de douazeci de ani are propriul sau aranjament de numere in patrat. Fiecare numar are propriile sale semnificatii si le spune foarte multe lucruri expertilor Feng Shui care stiu cum sa interpreteze numerele. Pentru a obtine avertizari, este suficienta doar monitorizarea stelelor perioadelor si anilor.
    Patratul Lo Shu original cu noua sectoare are numarul 5 in centru. In acest patrat, numerele au fost aranjate astfel incat suma oricaror trei numere, luate vertical sau orizontal sau in diagonala, sa fie 15. Acesta este numarul zilelor in care luna trece de la luna noua la luna plina. Astfel, numerele reflecta trecerea timpului intr-un anumit mod. In Feng Shui-ul stelelor zburatoare, numerele se misca de la grila la grila, si sunt apoi interpretate in functie de pozifia numerelor in sectoare. Fiecare zona a grilei reprezinta un colt al casei, cu sudul amplasat sus, conform traditiei.

Perioada lui 8  

    Patrat Feng Shui Lo ShuSuntem in perioada lui 8 (de la 4 februarie 2004), care va dura pana in anul 2023 inclusiv. O data cu schimbarea perioadei, toate casele perioadei lui 7 (cea anterioara) isi pierd vitalitatea si energia, insa numerele valabile pentru perioada lui 7 raman valabile in continuare. Diferenta principala este ca, acolo unde 7 era favorabil, acum va aduce nenoroc. Pentru a profita de perioada lui 8, este necesar sa studiati Feng Shui-ul stelelor zburatoare pentru aceasta perioada si sa aflati cele mai bune modalitati de a va transforma casa intr-una potrivita perioadei lui 8.
    In timpul perioadei lui 8, steaua ghinionului, numarul 5, se afla in est. Acest lucru este interpretat ca insemnand ca, daca usa principala a locuintei dumneavoastra este amplasata in est, trebuie sa fiti atent in aceasta perioada. De asemenea, inseamna ca cei care dorm in camere amplasate in est trebuie sa aiba grija sa nu primeasca o lovitura pe la spate. Steaua ghinionului 2 se afla in sud in timpul acestei perioade. Numerele stelelor norocoase (si colturile lor corespondente) sunt marcate cu o steluta.
    Avertizarile de pierdere si ghinion vor fi mai exacte cand investigatiile vor include numeralele stelare ale anului, ca si ale lunii respective, iar atunci cand doua sau toate cele trei numerale stelare sunt 5-uri sau 2-uri, sau 5 si 2 in acelasi sector, pierderea din cauza ghinionului este sigura in acea luna si acel an pentru persoanele al caror dormitor este in sectorul in care numerele nocive apar impreuna. Cand stiti perioadele cu ghinion ale casei dumneavoastra, un mod de contracarare a nesansei este sa plecati in vacanta in acea perioada, in acest mod „fugind” de nenoroc.

Tabelul de referinta anual

    Acest tabel arata locul in care apar stelele 5 si 2 in urmatorii ani. Acolo unde 2-urile si 5-urile apar impreuna, acel sector devine periculos, si oricine ocupa camerele din acele sectoare ar face bine sa se mute din acele incaperi; sau poate sa-si ia concediu. Fiti atent mai ales atunci cand numeralele stelare 2 si 5 cad in sectorul estic. Aceasta, deoarece este sectorul profund tulburat de 5 in aceasta perioada de douazeci de ani. Sau in sectorul sudic, pentru ca acesta este locul in care se afla numarul 2 in perioada de douazeci de ani.

Tabel Feng Shui de refeinta anual

Pe baza tabelului de referinta de mai sus, camerele din sud au fost predispuse spre boala in 2008, iar in 2005 camerele din est au fost chinuite de ghinion, ca de exemplu boala, accidente si jaf.

Tabelul de referinta lunar 

    Tabelul de mai jos indica sectoarele periculoase din timpul fiecareia dintre cele douasprezece luni lunare, de-a lungul celor cinci ani. Acestea sunt sectoarele in care se afla numeralele stelare 2 si 5 in acea luna. Potriviti locul unde cad numeralele stelare 2 si 5 in lunile indicate cu acelea ale numeralelor stelare anuale si ale numeralelor stelare ale perioadei de douazeci de ani.
    Daca cititorii se ghideaza in general dupa directiile nenorocoase date in tabelul de mai jos si isi iau masuri de precautie, de exemplu nu dorm in locurile cu ghinion in perioadele indicate, pot evita nenorocirile. Daca se intampla ca usa principala a unei locuinte sa se afle intr-un loc cu ghinion intr-o anumita luna, atunci cel mai bine este sa fiti plecati de acasa in acea luna. O modalitate de infrangere a stelei nenorocoase ar fi ca familia sa piece in vacanta.

Tabel Feng Shui de refeinta lunar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *