Corabia bogatiei in Feng Shui

Atrage bunastarea in casa ta cu ajutorul corabiei Feng Shui

Corabia bogatiei in Feng Shui

    Din vremuri stravechi, negustorii chinezi au crezut in simbolul norocos al unui vas comercial plin cu averi si bogatii, sub forma unei pretioase incarcaturi. Intr-adevar, multi antreprenori chinezi foloseau corabiile ca logo, deoarece ele simbolizau vantul si apa aducand bogatia, sub forma mai multor afaceri, mai multor schimburi si mai multor profituri.
    Dupa dragon, corabia este cel mai popular simbol folosit de oamenii de afaceri chinezi. Numai plasarea acestor corabii in interiorul casei este suficienta pentru a atrage bogatia, mai ales cand vasul a fost umplut cu pietre pretioase, aur si bani.
    Realizarea unui port in casa are un efect si mai puternic, mai ales atunci cand vasele sunt de modelul potrivit si sunt plasate cu fata catre directiile favorabile. Ele trebuie, de asemenea, pozitionate corect si niciodata la inaltime sau tintind catre exterior.

O corabie incarcata cu aur

    O corabie incarcata este probabil unul dintre cei mai buni activatori Feng Shui pe care poti sa ii pui in birou daca doresti sa-ti sporesti bunastarea personala, mai ales in cazul in care esti incepator in activitatea comerciala sau in afaceri.
    Incearca sa gasesti un model de corabie comerciala cu panzele ridicate si facuta din metal (din aur este cel mai bine). Ca alternativa, este bun si lemnul sau alte materiale. Daca este posibil, ar trebui sa iei fara arme si tunuri la bord si care a fost construita fara nici un cui. Un aspect suplimentar al acestui ritual al corabiei este plasarea ei astfel incat sa para ca navigheaza dinspre directia succesului, bazata pe numarul tau KUA (vezi primul articol “ Ce este Feng Shui? Numarul Kua…“). Acest fapt va face ca sursa de chi a corabiei sa fie favorabila pentru tine.

    Pentru a energiza sansele Feng Shui pentru biroul tau, plaseaza un model sau o replica a unei corabii apropae de usa de la intrare. Apoi asigura-te ca vasul navigheaza catre interiorul biroului. Nu lasa corabia cu fata catre exterior, ca si cand ar pleca. Apoi umple-o cu cat mai multe feluri de pietre pretioase, lingouri de aur, monede si bani reali, dupa dorinta. Ideea este de a sugera o corabie cu o incarcatura bogata si abundenta. Poti umple corabia cu aur simbolic, sub forma unor lingouri false si care sunt usor de gasit. Daca nu gasesti asemenea lingouri, atunci pune in locul lor monede si bani.

    Exact acelasi lucru poate fi facut pentru casa. Fa rost de o corabie si expune-o langa usa de la intrare, apoi pozitioneaz-o astfel incat sa para ca navigheaza catre interior, purtandu-si aurul si bogatiile.
    Tine minte ca o corabie cu “panzele in vant” este socotita a fi mai favorabila decat oricare alt tip de vas, prin urmare, cumpara cu atentie modelul corespunzator.
    De asemenea, pentru acest ritual poti folosi o singura corabie sau mai multe tipuri diferite, ancorate in casa sau birou, pentru a simboliza un port. Multe vase reprezinta multe surse de venit. Daca poti sa achiziyionezi cateva corabii pentru a le plasa in interiorul casei, atunci fiecare dintre ele trebuie sa navighieze dintr-o directie care reprezinta succesul pentru unul dintre membrii familiei, astfel asigurandu-se reusita tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *