Cum sa activezi sectorul bogatiei

Monede Feng ShuiCum sa activezi sectorul bogatiei

Sectorul banilor, sau al bogatiei (coltul sud-estic al cladirii), trebuie sa adaposteasca orice aspect al afacerii tale care implica bani si profituri. In acest loc trebuie sa stea casa de marcat sau biroul de contabilitate.

Pentru activarea acestui sector, maestrii Feng Shui recomanda sa se foloseasca monede chinezesti vechi. In China, monedele au fost intotdeauna un simbol al prosperitatii; este foarte raspandita chiar si acum folosirea monedelor stravechi ca amulete, dar si pentru un Feng Shui de bun augur. Monedele stravechi sunt rotunde, cu un orificiu patrat in mijloc. Trebuie legate intre ele trei astfel de monede, cu un snur rosu – aducator de noroc si atasate apoi la facturiere si registre, pentru a atrage noroc deosebit in afaceri si bogatie.

Exista mai multe variante ale acestei practici. Pentru marirea efectului, se pot folosi opt monede. Mai poti pune un asemenea ansamblu de monede pe un perete al biroului sefului de vanzari, sau le poti pune pe pupitrul tau. Proprietarii unor localuri de vanzari cu amanuntul pot crea o poteca din opt pietre slefuite in forma de monede, care sa duca la intrarea principala in magazin, ca un gest simbolic in speranta atragerii bogatiei spre acea usa.

Echivalente moderne

Daca nu gasesti asemenea monede vechi, poti folosi si unele din zilele noastre. Leaga-le cu snur rosu si pune-le deasupra registrelor si facturierelor. Monedele propriu-zise pot fi inlocuite cu o imagine sau o fotografie care sa le reprezinte.

O alta metoda de marire a cifrei de afaceri, mai ales in cazul localurilor de vanzare cu amanuntul, este sa-ti concentrezi tehnicile Feng Shui asupra casei de marcat. Ai grija ca aceasta sa nu se afle in fata unei toalete sau bucatarii. Ideal ar fi sa stea in apropierea intrarii principale, dar nu in fata acesteia. Casa de marcat ar trebui protejata in spate de un zid masiv. O idee buna ar fi montarea unei oglinzi pe un perete lateral, ca sa reflecte casa de marcat. Aceasta masura ar trebui sa dubleze cifra de incasari.

O metoda alternative ar fi sa atarni doua fluiere, legate intre ele cu snur rosu, deasupra casei de marcat. Mustiucul fluierelor trebuie sa fie in partea de jos si tuburile sa fie inclinate unul fata de celalalt, simuland astfel forma simbolului Pa Kua. Acest aranjament are darul sa canalizeze prosperitatea catre casa de marcat. Fluierele incurajeaza Chi-ul sa mearga in sus fi sa se stabileasca in jurul casei de marcat, facand-o astfel sa „se umple cu bani”.

Trei monede cu nod mistic rosuOpt monede legate in forma de lotus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *