Dormitoare elegante, dar si faste

Poti sa concepi un design foarte sic pentru dormitor si sa urmezi totodata principiile Feng Shui. Atata timp cat iti asezi patul conform directiilor tale norocoase Kua, respectand liniile fundamentale de lucru din Feng Shui-ul dormitoarelor, nu poti gresi prea mult.

Dormitor fast feng shui

lata unele trucuri in plus, care iti vor fi utile in aranjarea dormitorului tau:

■ Dormitorul trebuie sa aiba o forma regulata. Oricat de sic ti s-ar putea parea o forma neregulata, rezista tentatiei de a avea un dormitor in forma de L, de U sau de triunghi. Marimea medie si forma regulata aduc mai mult noroc.

■ Scoate plantele si florile din dormitor, pentru ca aici plantele te seaca de energie.

■ Ai grija ca patul sa nu fie nici prea mic, nici excesiv de mare. Paturile prea mici iti ingradesc cresterea si dezvoltarea, iar cele prea mari pot provoca probleme in relatii.

■ Fereste-te de modelele abstracte cu sageti si triunghiuri; acestea reprezinta elementul Foc, care este nefast pentru dormitor, si simbolizeaza sageti otravite ce te ataca pe timpul somnului.

■ Foloseste nuante diafane, pastel, si nu culori primare, tipatoare. Dormitorul dominat de culoarea rosie este adecvat pentru tineri, dar rosul este o culoare foarte Yang, care nu predispune la somn. Rosu-inchis sau grena este de preferat rosului intens.

■ Scoate zeitatile bogatiei sau de alt tip, precum si creaturile celeste, din dormitor. Nu este recomandabil sa activezi dormitorul cu simboluri norocoase, iar dragonul trebuie neaparat tinut in afara dormitorului.