Feng Shui – Planificarea abundentei

Feng Shui – Planificarea abundentei

    CAT DE TARE VA DORITI PROSPERITATE in viaţa? De cate ori ati stat sa va ganditi la toate lucrurile bune pe care vi le doriti? Cat de bine va simtiti cand va doriti bunastare materiala, succes, recunoastere, mai multi bani, mai mult timp liber, un stil de viata mai usor, dragoste, relatii cu adevarat implinite, popularitate, o sanatate de fier si mult, mult succes? – de fapt, toate aspiratiile care va pot trece prin minte si despre care credeti ca va pot face fericiti si impliniti.
    Trebuie sa incepeti prin a va gandi profund la toate aspiratiile din viata voastra. Daca va doriti succes, trebuie sa  identificati  ce tip de succes vreti. Dacă vreti o relatie trebuie, de asemenea, sa  va dati seama  exact ce gen de relatie va doriti. Feng Shui are puterea de a spori si realiza toate aspiratiile voastre. Analizarea lor este un pas important in a le face sa se intample exact in felul in care vreti sa se intample.
    Cat timp nu va ganditi la abundenta si nu simtiti confortul dat de dorinta de a o avea in viata voastra, ” va va fi greu sa atrageti manifestarea abundentei. Dacă nu stiti ceea ce vreti cu exactitate si cu o hotarare relaxata, nu o veti obtine. Indiferent ce faceti sau ce noua metoda incercati, nu va fi posibil sa o obtineti. Pentru a realiza cu succes belsugul, trebuie sa vi-l doriti cu pasiune. Trebuie sa contopiti ceea ce va doriti cu un obiectiv onest. Numai atunci va veti putea sustine eforturile si veti putea fi siguri ca ele se materializeaza cu succes. Trebuie sa existe dorinta si entuziasm. Va ajuta sa descoperiti exact ce tip de abundenta va doriti. Cu cat clarificati mai bine tipul de noroc  pe  care va straduiti sa il obtineti,  cu atat mai concentrate si mai eficiente vor fi energiile pe  care reusiti sa le creati.
     Fiti pasionali in ceea ce vreti, dar asigurati-va ca este o pasiune destinsa. Protejati-va impotriva nasterii unui atasament obsesiv fata de un  efect plin de succes. Atunci cand va fortati sa realizati ceva, se creeaza o anumita tensiune care, la randul ei, genereaza o energie negativa ce se  intoarce impotriva voastra. Feng Shui determina efecte pozitive daca este practicat in mod corect. Nu va functiona atunci cand este practicat  gresit. Totusi, puteti face greseli pe perioada oricarui stadiu al procesului, chiar si atunci cand luati in considerare recomandarile, sau puteti, pur si simplu, sa intelegeti gresit indicatiile. Poate  v-ati demarcat incorect spatiul personal sau poate ati incurcat  indicatiile intre ele. Greselile apar cand sunteti prea  incordati. Practica Feng Shui da rezultate mai  bune daca pastrati o atitudine linistita. Priviti-o cu convingerea relaxata ca intelegeti ceea ce faceti si abtineti va de la a  genera energii negative printr-o tensiune excesiva. Abia atunci, sansele ca Feng Shui sa functioneze vor fi mult sporite. Rezultatele vor aparea mai repede decat ati fi crezut.
    Atunci cand veti intelege acest aspect subtil, veti fi pregatiti sa folositi Feng Shui si sa aplicati diferitele lui tehnici de captare a tuturor tipurilor de abundenta. Secretul este sa credeti mai mult in voi decat in puterea efectivă a practicii Feng Shui. De fapt, atunci cand va decideti clar asupra modului in care vreti sa aplicati Feng Shui pentru a va imbunatati mediul de viata, este important sa credeti in voi insiva mai mult decat in Feng Shui si sa aveti convingerea ca ceea ce faceti este bine.

Este normal sa fiti sceptici
 
Atunci cand auziti pentru  prima data de Feng Shui si cititi despre incitanta promisiune a acestui tip antic de cunoastere, este perfect normal sa fiti sceptici. Atunci cand vi se cere sa credeti ca, doar prin traiul in armonie cu mediul si in concordanta cu Feng Shui, veti fi capabili sa realizati succesul, prosperitatea  si  bunastarea   care  va  aduc abundenta in viata, cu siguranta veti avea dubii. Trebuie sa acceptati ca o posibila reactie izvorata din interiorul vostru este aceea a unei doze sanatoase de scepticism. Feng Shui  lucreaza într-adevar ca o magie, si deseori intra in actiune o fortă ce pare misterioasa. Deci este perfect de inteles sa fiti prudenti si sceptici in fata tuturor acestor afirmatii. Am simtit exact acelasi lucru cu cativa ani in urma, cand am venit pentru prima data in contact cu Feng Shui. Mi-a trebuit foarte mult timp pana am luat Feng Shui in serios. Acest lucru nu m-a oprit sa experimentez si, ca rezultat, am avut enorm de mult de castigat. Am inteles ca  nu  exista  nimic de pierdut dacă tot ceea ce trebuie sa fac este sa schimb  pozitia biroului, sa imi modific directia  de dormit sau sa imi aduc apa, intr-o forma oarecare, in gradină. Eram convins ca beneficiul obtinut in urma realizarii acestor lucruri simple ar putea fi, totuşi, fenomenal. Am privit Feng Shui cu scepticism şi amuzament. Privind retrospectiv la felul in care  mi-au fost umpluta viata cu atata abundenta  de fericire, prosperitate si implinire,  cred ca decizia initiala, aceea de a acorda Feng  Shui-ului sansa de a-si folosi  magia specifica dragonului asupra vietii mele, a fost destul de inteleapta. Bineanteles ca nu a existat nici un aspect negativ al acestei decizii. Nu am avut nimic de pierdut! Astăzi sunt convinsa  ca aceasta atitudine m-a facut sa beneficiez enorm de pe urma Feng Shui-ului. Feng Shui m-a ajutat si in diverse alte moduri, prea numeroase pentru a le pomeni. Este  de ajuns sa spun ca de Feng Shui a beneficiat şi familia mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *