Sfaturi Feng Shui pentru cariera

Sfaturi Feng Shui pentru cariera

Peretele din spatele biroului.
Intotdeauna sa aveti un perete in spatele dumneavoastra la birou. Incercati sa evitati un birou cu ferestre in spatele dumneavoastra. Acest lucru asigura suportul(spatele), in cariera.

Un cristal pe birou pentru un Chi bun.
Plasati un obiect din cristal pe biroul dumneavoastra pentru a activa energiile(Chi) pozitive si a dispersa pe cele negative. Foarte important de stiut este ca cele mai bune cristale in acest scop sunt cele multifatetate.

Utilizati sectoarele bunastarii(averii).
In birou, amplasati mereu faxul, telefonul si calculatorul in zona bogatiei pentru un viitor prosper al companiei. Locatiile ideale in acest scop, in acest an sunt in centrul biroului sau in sectorul Sud-Est. Un acavariu la birou este, de asemenea, un rapid si eficeint remediu Feng Shui pentru activarea Chi-ului pentru afaceri favorabile. Locul acvariului poate fi amplasat in cele doua sectoare ale bogatiei pentru oportunitati optime.

Aranjarea biroului si a scaunului.
Biroul, scaunul aranjamentul coltarelor ar trebui sa fie intr-o maniera de bun gust, pozitie ordonata astfel incat Chi-ul “sa poata curge” fara probleme si armonios. Nu puneti biroul sau scaunul dumneavoastra intr-un unghi ciudat pentru a crea anomalii proeminente! Acestea ar putea conduce a formarea de “sageti otravitoare” catre dumneavoastra sau a altor persoane.

Dragoni pentru faima su noroc.
Acest remediu Feng Shui este de mare ajutor pentru cei care doresc sa se ridice pe scara ierarhica. Pe partea dreapta a biroului, amplasati un dragon care sa confrunte fereastra. Asigurati-va ca ii utilizati impunerea.

Scapa de dezordine.
Dezordinea nu ar conduce la un flux armonios al Chi-ului de la biroul. Incercati sa tineti cont de ordine si curataneie in biroul dumneavoatra. Pastrati lucrurile la locul lor atat cat se poate pe parcursul intregii zile de lucru.

Broscutele banilor(broasca rasioasa cu trei picioare).
Chu Chan sau brosucta banilor, este un element Feng Shui care se foloseste pentru a atrage bogatia si prosperitatea materiala la locul de munca. Aceasta este un simbol ferm care asista la generarea unui venit mai mare. Pur si simplu plasati o borscuta raioasa cu trei picioare aproape de usa principala de la intrare, la serviciu. Asigurati-va ca acesta este indreptata cu fata catre biroul dumneavoastra. Nu uitati sa ii amplasti o moneda chinezeasca in gura, si puteti aseza cateva pepite in jurul broscuteti.

Evita incaperile cu doua usi.
Daca ai birou propiu, incearca sa eviti incaperile cu doua intrari sau iesiri. Acest lucru nu este de bun augur, pentru ca simbolizeaza Chi-ul care intra pe o usa si iese pe alta.

Monedele chinezesti pentru activarea norocului in avere.
Legati niste monede chinezesti la cartile si dosarele dumneavoastra sau pur si simplu folositi-le ca si semn de carte la cartile de referinta, registre si astfel ve-ti beneficai de bun augur si noroc in castiguri si avere. Monedele chinezesti legate cu panglica rosie sunt cea mai buna alegere, deoarece culoarea Yang “activeaza” proprietatile nobile ale acestor monede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *