Predispozitii Feng Shui pentru luna noiembrie

predispozitii feng shui luna noiembrie 2023

Norocul in plan financiar le surade celor mai multi dintre nativi, iar noile oportunitati nu intarzie sa apara in luna noiembrie. Cu toate acestea, unii dintre ei se vor confrunta cu tradari, pierderi financiare si vor fi mai irascibili. Afla din articolul nostru ce remedii este recomandat sa folosesti pentru zodia ta. 

Daca nu stii care este semnul tau in zodiacul chinezesc, poti afla de aici.

Alege-ti zodia Feng Shui

SOBOLAN

1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Pe nativii Sobolan ii asteapta o luna plina de noroc. 

Steaua 4 – Steaua Studiului si a Dragostei care zboara in sectorul de Nord iti aduce mult noroc. Te intelegi foarte bine cu toata lumea, ceea ce face ca acesta sa fie un moment bun pentru a crea noi aliante si pentru a obtine sprijin pentru ideile pe care le ai.  

Studentii si cadrele universitare vor avea parte de o luna productiva, in timp ce persoanele din mediul de afaceri vor astepta cu nerabdare noi oportunitati, profituri si un succes sporit. Agata de ghiozdan sau de geanta Amuleta de activare a norocului si relatiilor benefice si asaza pe biroul de la locul de munca Statueta cu Cainele Ceresc pentru a profita din plin de energiile de bun augur. Pentru rezultate excelente este indicat sa ai cu tine Amuleta cu Pagoda cu 13 nivele – Pagoda Intelepciunii Cu Talisman Scolastic. 

Nativii singuri se bucura de un noroc exceptional in dragoste, de ceea este bine sa aiba in geanta sau rucsac o Amuleta cu cocos si ametist pentru a activa energiile pozitive. 

BIVOL 

1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Nativii Bivol au noroc mare de bogatie, dar trebuie sa aiba rabdare. 

Esti binecuvantat cu Ho Tu, care stimuleaza norocul de bani, imbunatateste fluxul de numerar si aduce castiguri semnificative. Asaza Oglinda cu Chi Lin si HO TU in sectorul de Nord-Est si poarta asupra ta Amuleta cu Activatorul Norocului, amuleta anului Caine si Iepure pentru a atrage norocul de partea ta. La fel de benefica este si Amuleta cu bivol. 

Pentru ca Steaua 2 – Steaua sanatatii si a bolilor este posibil sa aduca energii negative in aceasta luna, este indicat sa ai grija de sanatatea ta si sa te odihnesti mai mult. Asaza un Wu Lou cu ierburi vindecatoare pentru longevitate pe noptiera din dreptul patului si poarta un Abtibild sticker cu Buddha Medicine in portofel sau in rucsac pentru a tine la distanta energiile care pot avea un impact negativ asupra sanatatii tale. 

TIGRU

1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

In luna noiembrie, nativii Tigru vor avea parte de bogatie si castiguri neasteptate. 

In aceasta luna ai noroc in plan financiar datorita Ho Tu. Acesta iti stimuleaza potentialul de castig, te impedica sa pierzi bani si iti aduce castiguri neasteptate. Profita de toate aceste energii pozitive de care esti inconjurat si asaza Amuleta de protectie Chi Lin cu Ho Tu si Vasul prosperitatii si abundentei cu pepite si monede chinezesti in sectorul de Nord-Est. In plus, este indicat sa porti la mana o Bratara cu monede chinezesti pe snur rosu pentru a atrage bunastarea si prosperitatea de partea ta.  

Este posibil ca nivelul tau de energie sa scada sub influenta stelei lunare 2 – Steaua sanatatii si a bolilor. Asigura-te ca ai in geanta sau rucsac un Abtibild sticker cu Buddha Medicine sau o Amuleta pentru sanatate cu Wu Lou si ierburi vindecatoare pentru a inlatura toate energiile de boala din jurul tau. Iar pentru a atrage noi oportunitati si pentru a lua deciziile corecte, poarta cu tine Amuleta cu testoasa neagra – Amuleta pentru sanatate si longevitate. 

Amuleta de activare a norocului si relatiilor benefice
Remediu pentru noroc – cumpara de aici→

Abtibild sticker cu Buddha Medicine
Remediu pentru sanatate – cumpara de aici→

Amuleta Chi Lin cu Ho Tu
Remediu pentru protectie – cumpara de aici→

IEPURE 

1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Lucrurile merg in favoarea nativilor Iepure in aceasta luna. 

Steaua 6 – Steaua favorabila a cerului isi face aparitia in sectorul tau si iti aduce mult succes in cariera, noi oportunitati si rezultate favorabile, iar succesul devine mai usor de obtinut. Nu lasa energiile de bun augur ale acestei luni sa se risipeasca si asaza Amuleta pentru atragerea ajutorului cu Imparatul de Jade si clopotei de vant sau Amuleta cu Dragonul de Pamant – Dragonul Magic Auriu in sectorul de Est. La fel de benefice sunt si Amuleta cu Dragon – Pecetea Cereasca sau Amuleta cu Gui Ren si Mantra Dorintelor. 

Atrage bogatia de partea ta cu ajutorul unei Statuete cu Choy San – Zeul Bogatiei pe care o poti aseza in living sau in zona in care petreci cel mai mult timp sau poarta asupra ta Amuleta Lucky Mahjong pentru noroc si sanatate. 

Steaua 2 este posibil sa iti creeze probleme de sanatate, de aceea este indicat sa ai cu tine mereu o Amuleta pentru sanatate cu Wu Lou si ierburi vindecatoare pentru a te proteja de toate energiile negative.

DRAGON 

1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Dragonii vor avea noroc in aceasta luna, dar trebuie sa aiba grija la cheltuielile neasteptate. 

Luna noiembrie vine cu vesti bune. Reusesti sa depasesti obstacolele care pana acum iti puneau bete in roate si iti duci la bun sfarsit toate planurile. Atrage energiile norocoase de partea ta cu ajutorul unei Amulete amplificatoare a sumei lui 10 pe care o poti pune in geanta si asaza o Statueta cu Calul Celest de Completare pe biroul de la locul de munca pentru ca totul sa decurga fara probleme.  

Cu toate acestea, exista riscul de a pierde o suma de bani din cauza unor tradari sau furturi. Pot aparea si infidelitati in realtia de cuplu. Tine-te departe de situatii neprevazute cu ajutorul unui Abtibild sticker impotriva jafurilor si a violentei de toate felurile si a unei Amulete breloc cu moneda pentru avere si noroc pe care este indicat sa le asezi in sectorul de Sud-Est al casei tale. Totodata, este bine sa ai cu tine Amuleta de protectie impotriva furturilor cu elefant si rinocer. 

Asigura-te ca ai cu tine Amuleta de protectie impotriva tradarii cu Kuan Kung pentru a fi protejat impotriva discutiilor de la locul de munca, iar daca esti casatorit este bine sa ai o Amuleta cu Lacatul Iubirii in Sud-Vestul dormitorului pentru a mentine o relatie buna cu partenerul de viata.  

SARPE 

1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Productivitatea atinge cote maxime in luna noiembrie. 

Energiile a doua stele, Steaua 7 – Steaua tradarii si Steaua 3 – Steaua certurilor, se combina si iti aduc mult noroc pe plan financiar. Devii mai organizat si poti jongla cu mai multe lucruri in acelasi timp fara nicio problema. Poarta asupra ta o Amuleta amplificatoare a sumei lui 10 pentru a duce la bun sfarsit cat mai multe lucruri in aceasta perioada. 

Cu toate acestea, este posibil sa te confrunti cu tradari si cu pierderi materiale. Prin urmare, nu este un moment bun pentru investitii sau pentru a incredinta altor persoane sarcini importante. Asaza pe biroul de la locul de munca o Amuleta de protectie impotriva furturilor cu elefant si rinocer sau un Card de protectie impotriva tradarii cu Kuan Kung pentru a tine la distanta energiile negative din jurul tau.  

Amuleta cu Dragon
Remediu pentru bunastare – cumpara de aici→

Card de protectie cu Kuan Kung
Remediu pentru protectie – cumpara de aici→

 Abtibild sticker cu elefant si rinocer
Remediu impotriva furturilor – cumpara de aici→

CAL 

1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

In noiembrie, nativii Cal vor fi usor irascibili.  

Odata cu formarea liderului Ho Tu in sectorul tau, norocul se mentine puternic in aceasta luna, insa este posibil sa fii mai irascibil din cauza stelei certurilor care isi face aparitia. Incearca sa fii mai intelegator cu cei din jurul tau si sa ai mai multa rabdare cu ei. Asaza Marul pacii pentru atragerea armoniei in Sud si poarta in ghiozdan sau geanta Amuleta cu cele trei mere impotriva conflictelor pentru a te feri de conflictele care pot aparea in jurul tau.  

Imbunatateste-ti abilitatile de relationare cu cei apropiati cu ajutorul unei Statuete cu Iepurele Ceresc pe care este indicat sa o asezi pe biroul de la locul de munca. Profita din plin de energiile de bun agur ale Ho Tu cu o Amuleta de protectie Chi Lin cu Ho Tu pe care o poti purta in rucsac sau geanta.

OAIE 

1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Se anunta o luna mai putin buna pentru nativii Oaie. 

Este indicat sa fii mai linistit in luna noiembrie si sa nu iti mai asumi foarte multe riscuri deoarece in acesta luna ai steaua accidentelor si dezastrelor in sectorul tau. Aceasta aduce posibile pirederi financiare, probleme de sanatate si probleme in relatii, asa ca cel mai bine este sa stai linistit in urmatoarele saptamani.  

Inlatura energiile nefaste ale stelei 5 cu Pagoda celor 5 Elemente Verde pe care este recomandat sa o asezi in sectorul de Sud-Vest si asigura-te ca ai cu tine Amuleta cu Pagoda celor 5 Elemente cu Silaba OM AH HUM pentru a fi protejat la orice pas. Daca trebuie sa calatoresti, ar fi bine sa ai cu tine un Card de protectie cu amuleta anului 2023. La fel de benefica este si Amuleta talisman pentru sanatate sau cilindrul de sanatate care te poate proteja impotriva accidentelor sau imbolnavirilor neprevazute.  

Pentru a-ti proteja averea si pentru a tine la distanta conflictele, este indicat sa asezi o Statueta cu Elefant Rosu al prosperitatii si Amuleta anti-conflict in casa, acolo unde iti petreci cel mai mult timp. 

MAIMUTA 

1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Nativii Maimuta trebuie sa fie mai linistiti in aceasta luna. 

Steaua 5 – Steaua accidentelor si dezastrelor vine cu obstacole care iti afecteaza sanatatea, fluxul de numerar si relatiile. Se pot intampla accidente si raniri si, pentru ca efectele stelei 5 pot fi grave, cel mai bine este sa fii mai linistit in aceasta perioada. Nu iti asuma riscuri si evita iesirile dese in oras. In plus, este bine sa te gandesti mai mult inainte de a lua o decizie.  

Inlatura energiile nefaste ale stelei 5 cu Pagoda celor 5 Elemente Verde pe care este recomandat sa o asezi in sectorul de Sud-Vest si asigura-te ca ai cu tine o Amuleta cu Pagoda celor 5 Elemente cu Silaba OM AH HUM pentru a fi protejat la orice pas. Mentine-ti relatiile puternice cu ajutorul Amuletei iubirii si a norocului in dragoste sau cu un Abtibild sticker cu oglinda prieteniei si protejeaza-te impotriva pierderilor cu Amuleta Lacatul Averii cu Pisica Maneki. 

Marul pacii
Remediu pentru armonie si liniste – cumpara de aici→

Card cu amuleta anului 2023 
Remediu pentru protectie – cumpara de aici→

Amuleta Lacatul Averii cu Pisica Maneki
Remediu pentru abundenta, prosperitate – cumpara de aici→

COCOS 

1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

In noiembrie, nativii Cocos vor avea o luna excelenta. 

Te asteapta o perioada de bun augur, lucrurile se desfasoara fara probleme si obstacolele sunt putine. Steaua 1 – Steaua Victoriei te ajuta sa ai un avantaj competitiv impotriva rivalilor, iar Ho Tu iti stimuleaza creativitatea. Pentru ca ai Steaua favorabila a cerului in sectorul tau, niciun obiectiv nu este prea mare sau prea greu de realizat.  

Asaza o Statueta Cal de vant Lung Ta si steagul victoriei pentru succes si Oglinda cu Chi Lin si Ho Tu in Vest si poarta asupra ta Amuleta Dakini cu Bannerul Victoriei pentru a putea face fata tuturor provocarilor. Daca vrei sa-ti sporesti norocul in plan financiar, este indicat sa porti cu tine Amuleta cu bivol, iar daca esti student sau vrei sa avansezi in cariera, poti sa porti in ghiozdan sau geanta Amuleta pentru invatatura si succes in cariera cu dragon si crapi.  

CAINE 

1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Planurile pe termen lung incep sa prinda contur pentru nativii Caine. 

In aceasta luna ai in sectorul tau Steaua 9 – Steaua multiplicatoare a norocului care aduce noroc pe plan financiar, relatii bune cu cei din jur si noi oportunitati in cariera. Proiectele la care ai luat parte tind sa se incheie cu succes, iar situatia financiara se imbunatateste. Activeaza energiile de bun augur cu o Placa din piatra celor 9 pauni pe care este indicat sa o asezi in sectorul de Nord-Vest si asigura-te ca ai asupra ta Amuleta Pak Choy – Amuleta celor 100 de tipuri de noroc. 

Singurul lucru la care trebuie sa ai grija este Steaua 5 – Steaua Accidentelor si dezastrelor care te poate afecta. Asaza Pagoda celor 5 Elemente Verde in living si asigura-te ca ai cu tine o Amuleta cu Pagoda celor 5 Elemente cu Silaba OM AH HUM pentru a tine la distanta energiile negative. Pentru ca lucrurile se misca rapid, sansele de greseli minore sunt mari. Profita din plin de aceasta luna, ramai calm si incearca sa nu iei decizii pripite. 

MISTRET 

1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Noiembrie vine cu oportunitati interesante pentru nativii Mistret. 

In aceasta luna vei avea parte de oportunitati incitante, dar si de provocari. In timp ce Steaua 9 – Steaua multiplicatoare a norocului aduce noroc pe plan financiar, agraveaza totodata si energiile nefaste ale stelei dezastrelor. Agata de geanta sau ghiozdan o Amuleta de protectie cu Silaba HUM pentru a putea face fata tuturor obstacolelor si pentru a-ti indeplini obiectivele. 

Daca iti doresti sa te bucuri de prosperitate pe termen lung este indicat sa ai in casa o Amuleta de succes si prosperitate cu 5 monezi si sa asezi Copacul pentru activarea prosperitatii in sectorul de Nord-Vest. Pentru a profita din plin de energiile acestei luni, poarta asupra ta Amuleta Dakini cu Silaba AH.  

    Amuleta Dakini cu Bannerul Victoriei
Remediu pentru depasirea obstacolelor – cumpara de aici→

Copacul pentru activarea prosperitatii
Remediu pentru prosperitate – cumpara de aici→

Amuleta Dakini cu Silaba AH
Remediu pentru stabilitate in familie si relatii bune – cumpara de aici→

VREI SA STII MAI MULTE DESPRE REMEDIILE PENTRU NOIEMBRIE SAU NU STII CARE ESTE CEL MAI POTRIVIT REMEDIU PENTRU TINE? SUNA-NE LA NUMARUL DE TELEFON 0799.188.188 SI TE VOM AJUTA CU MARE DRAG

Vrei sa primesti mai multe sfaturi Feng Shui? Aboneaza-te, iar noi iti vom trimite cele mai recente articole.