Sagetile otravite si suflul ucigator

Combaterea Shar Chi-ului sau a sagetilor otravitoare in Feng Shui.

„Sagetile otravite” si suflul ucigator in Feng Shui

    Feng Shui atrage atentia asupra shar chi-ului sau suflului ucigator. Acesta aduce dupa sine nenorociri si foarte mult ghinion, fiind provocat de prezenta unor „sageti otravite”. Aceste „sageti otravite” sunt create de obiecte cu unghiuri ascutite sau varfuri care par a fi indreptate asupra unei case, in special asupra usii de la intrare. Exemple de astfel de „sageti otravite” sunt drumurile drepte, raurile sau caile ferate ce par a fi orientate exact catre usa principala. Ele pot fi provocate si de acoperisurile in forma triunghiulara ale caselor vecine sau de muchia ascutita a cladirilor mari. Acestea sunt „sageti otravite” care pot determina esecuri severe, ce se manifesta sub forma unei sanatati precare, boala sau chiar moarte.
    Alte exemple de  „sageti” care pot afecta gospodaria sunt:  un trunchi de copac solitar, o cabina telefonica sau un turn de transmisii care este amplasat exact in faţa usii principale. Efectul negativ al tuturor acestor „sageti”  poate fi refractat, dizolvat sau difuzat. Feng Shui recomanda mai multe metode prin care se poate face acest lucru, prin care se poate bloca si redirectiona shar chi dinspre casa ta. Astfel, directiile usilor de la intrare pot fi reorientate, pot fi plantati arbori si se pot ridica ziduri pentru a combate aceste „sageti”.
    Un prim pas important in practicarea Feng Shui este acela de a invata sa recunosti „sagetile otravite”. Exista multe cai diferite prin care se dezvolta aceasta abilitate, dar cea mai eficienta metoda este sa va antrenati, pentru a fi foarte ageri. Luaţi aminte la cele ce va inconjoara. Dezvoltati-va atentia faţa de diferitele cladiri si drumuri pe care le vedeti zilnic in drumul catre serviciu. Uitati-va la unghiurile si liniile abrupte formate de muchiile cladirilor, si apoi priviti la modul in care tintesc ele catre intrarile altor cladiri, magazine sau case. Simtiţi energia coplesitoare a cladirilor foarte inalte sau  foarte masive.
    Studiati cartierul in care traiti şi intrati in armonie cu diferitele tipuri de energie oferite de diversele case pe care le vedeti. Dupa un anumit timp, veti observa ca anumite case par mai prospere sau mai fericite decat altele. Incercati sa identificati elementele pozitive si negative  ale Feng Shui-ului din fiecare casa.  Cand sunteti antrenati sa observati „sagetile otravite” si deveniti foarte buni in identificarea structurilor care emit energii negative si ucigatoare, deja veti fi invatat si stapanit o parte vitala a practicii Feng Shui.
    Trebuie  sa fiti  foarte precisi  si exacti in  analiza voastra mentala.  Nu va lasati mintea sa zburde in toate directiile. Nu trebuie sa deveniti paranoici fată  de structurile unghiulare, ascutite sau triunghiulare, desi, de obicei, acestea sunt cele mai vatamatoare. Adoptati, in schimb, o atitudine relaxata fata de identificarea „sagetilor otravite”, iar, o data  ce  le-ati observat, aflati daca va ranesc  casa.  Daca o fac,  atunci folositi-va imaginatia si creativitatea pentru a gasi solutii de difuzare a energiei trimise direct catre usa voastra de la intrare. Intotdeauna exista o solutie la problema „sagetilor otravite”.
    Daca o anumita problema dificila Feng Shui va afecteaza casa si doriti sa gasiti o metoda pentru a o indeparta, cea mai buna cale este sa va ganditi  cum sa blocati privelistea structurii deranjante. Acesta este motivul pentru care practicantii Feng Shui sunt  atat de  atasati de oglinzi. Reflectarea structurii cu ajutorul oglinzilor este o metoda extrem de convenabila, dar poate nu doriti sa trimiteti fluxul negativ inapoi la casa  invecinată.  Intr-o astfel de situatie,  este perfect de inteles daca veniti cu  un remediu alternativ. De exemplu, daca un drum drept tinteste exact catre usa voastra de la intrare, fie mutati pozitia usii, fie plantati cativa copaci, pentru a bloca imaginea drumului, fie ridicati  un zid.

1 thoughts on “Sagetile otravite si suflul ucigator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *