Simbolurile protectoare impotriva excesului de Chi Yin

Simbolurile protectoare impotriva excesului de Chi Yin

    Fortele Yin pot fi daunatoare pentru energia spatiilor Yang, acest lucru manifestandu-se in diverse moduri. Acasa, boala si certurile pot fi rezultatul unor fortee Yin puternice. La serviciu, chi-ul Yin poate provoca stres acut si tradari pe la spate. Consecinta este prezenta continua a dusmanilor ascunsi. In astfel de cazuri, prietenii pot deveni adversari. Un asemenea mediu de lucru este extrem de stresant.
    Fortele Yin trebuie minimizate si nu trebuie niciodata sa domine vreun spatiu. In Feng Shui, aceasta perturbare se numeste formarea de spirit Yin, care, in cel mai putin daunator caz, provoaca boli suparatoare si mici accidente, dar in cel mai rau caz poate provoca boli grave. Fortele Yin provoaca si dureri de spate, artrite si dureri de sciatica, si batranii sunt mult mai susceptibili la atacurile chi-ului Yin. Astfel, formarea spiritului Yin trebuie mereu impiedicata sau transformata in energie Yang. Scalda-ti casa in energie Yang, deschizand frecvent usile si ferestrele pentru a primi influxuri proaspete de energie. Daca asculti muzica, tii petreceri la cina si aduci in casa oameni tineri, toate acestea fac sa creasca pretioasa energie Yang.

Combaterea masinatiunilor de la serviciu

    Cand fortele Yin devin prea puternice si par sa loveasca membrii mai vulnerabili ai familiei sau ai colectivului de munca, poti avea nevoie de remedii specifice. Multi oameni sufera din cauza acestei probleme la serviciu si sunt nefericiti pentru simplul motiv ca cineva de la birou ii barfeste si ii deprima. In Feng Shui-ul taoist, imaginea cocosului este cel mai iubit remediu, pentru ca „inghite” simbolic toate barfele rauvoitoare. Foarte indicat este un cocos din portelan pictat in auriu. La fel si imaginile cu cocosi pictate in alb sau in rosu cu auriu, pentru ca energia Focului si a Metalului combat orice energie de certuri si de boala. Imaginile cu Buddha cel Vesel in rosu si auriu sunt niste remedii la fel de benefice pentru perturbarile stelelor zburatoare provocate de steaua de certuri 3. Un Buddha Vesel complet auriu este si el potrivit, dar putin rosu imbunatateste remediul. Pune-l pe Buddha cu fata in directia oricarei persoane despre care crezi ca iti provoaca necazuri – el transforma suferinta potentiala in adevarata fericire.
    Sabiile din monede si amplasarea unor simboluri ale sustinerii in spatele biroului tau pot completa foarte eficient cocosii. Acestea trebuie asezate pe perete, pe partea stanga a directiei de orientare a biroului tau. Agata o sabie din monede, cu plaselele in sus si lama indreptata in jos – simbolizeaza un remediu puternic daca este folosita cu respect si sarguinta.
    Cele mai puternice simboluri ale sustinerii sunt zeii razboinici, de exemplu Kuan Kung, testoasa-dragaon si, bineinteles, muntii, care pot fi reprezentati prin tablouri.

Buddha cel vesel Feng ShuiTestoasa Dragon Feng ShuiKuan Kung Feng ShuiSabie Feng Shui din monede chinezesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *