Stelele Zburatoare ale lunii noiembrie

Numerele marite indica Stelele Zburatoare anuale, iar cele mici indica Stelele Zburatoare ale lunii noiembrie.

Stele Zburatoare Noiembrie

Sud-Est

Steaua 1 a Victoriei si Norocului zboara in sectorului Sud-Estic si aduce prosperitate si noroc in cariera, dar odata cu acestea poate aparea o competitie acerba cu colegii de munca pentru o posibila promovare. Nu te increde prea usor in cei din jur si aseaza statueta cu Stindardul Victoriei in S-E biroului pentru a elimina competitia. Poarta amuleta pentru succes verde pentru a-ti spori averea.

Sud

Steaua 6 a Norocului si Succesului zboara in Sud in luna noiembrie, iar cei care au biroul in acest sector pot fi surprinsi de un castig mare de bani neasteptat. Pentru a atrage norocul la bani este recomandat sa porti amuleta cu Gui Ren. Pe planul sanatatii, pot aparea probleme la ochi si inima, in special la femeile tinere. Este recomandat sa eviti pe cat posibil calatoriile pe distante lungi si viteza mare pentru a te feri de posibile accidente rutiere. Poarta Wu Lou auriu cu tigru si dragon pentru protectie si sanatate.

Sud-Vest

Steaua prosperitatii zboara in sectorul Sud Vestic si aduce succes financiar celor care aseaza in acest sector o pereche de crapi si lotus. Energia Stelei Abundentei 8 este favorabila femeilor in aceasta luna, dar este recomandat sa porti cu tine amuleta cu Pagoda celor 5 elemente pentru protectie impotriva pierderilor financiare. In planul sanatatii pot aparea mici probleme, in special dureri de stomac. Cei cu dormitoarele pe Sud-Vest trebuie sa aseze amuleta cu Wu Lou langa pat si sa poarte zilnic asupra lor amuleta cu Wu Lou si Pasarea Garuda pentru sanatate.

Pagoda celor cinci elemente din rasina Breloc cu Silaba HUM si strasuri Amuleta - Breloc cu Wu Lou
Pagoda celor 5 elemente din rasina
Remediu Feng Shui pentru sanatate si familie – cumpara de aici→
Amuleta cu silaba HUM si strasuri
Remediu Feng Shui impotriva accidentelor – cumpara de aici→
Amuleta cu Wu Lou
Remediu Feng Shui pentru sanatate – cumpara de aici→

Est

Cei care au casa cu intrarea prin Est se bucura de noroc si bani in noiembrie. Aseaza in Estul casei sabia dragon cu 9 inele pentru avere si putere. Pe planul sanatatii, combinatia Stelelor aduce probleme de ficat – este recomandat sa nu bei in exces si sa te protejezi cu ajutorul amuletei cu doua Wu Lou-uri. In plan relational, poate aparea un conflict intre generatiile tinere si cele mai in varsta. Daca locuiesti cu un adolescent in casa, vei avea de a face cu temperamentul lui acid. Aseaza marul rosu in camera de zi pentru a aduce pacea si armonia in casa.

Centru

Puternica suma a celor 10 aduce prosperitate si succes in afaceri pentru antreprenori.  Aseaza o pereche de crapi pe birou pentru a spori norocul la bani. Norocul este totusi umbrit de probleme minore de sanatate cauzate de Steaua 2 a Sanatatii. Ia vitamine, mananca sanatos si aseaza in centrul casei un Wu Lou pentru a tine la distanta bolile.

Vest

In noiembrie, Steaua Dragostei si Invataturii zboara in sectorul Vestic. Este o luna excelenta pentru studenti si cei implicati in studiu sau cercetare. Pentru succes la examene, aseaza Pagoda cu 13 nivele in Vestul casei. Pentru cei din domeniul comunicarii se intrevede o avansare in cariera si este recomandat sa aseze Kwan Kung pe tigru in Vest pentru a spori norocul. Zodiile care nu se afla inca intr-o relatie, pot intalni pe cineva luna aceasta, iar relatia poate avea un potential de fericire indelungata si chiar casatorie. Aseaza o pereche de rate mandarine in Vestul dormitorului pentru a spori norocul in dragoste.

Amuleta cu Crapul Dragon pentru educatie si invatatura - crapii dragon Amuleta Corabia bogatiei si a prosperitatii - amuleta pentru vanzari Pereche de rate mandarine iubindu-se
Amuleta cu Crapul Dragon
Remediu Feng Shui pentru educatie si invatatura – cumpara de aici→
Amuleta Corabia Bogatiei
Remediu Feng Shui pentru noroc in cariera – cumpara de aici→
Pereche de rate mandarine
Remediu Feng Shui pentru dragoste – cumpara de aici→

Nord Est

In luna noiembrie vei pierde bani. Daca biroul tau de acasa este in sectorul N-E, pot aparea dispute financiare serioase cauzate de Steaua Zburatoare 5 a Dezastrelor si Accidentelor. Aseaza amuleta cu Pagoda in Nord-Estul biroului pentru a te proteja de dezastre financiare. Femeilor le este recomandat sa evite acest sector deoarece le poate fi afectata sanatatea. Daca nu este posibil sa eviti aceasta zona a casei, poarta amuleta cu Buddha Medicinei  pentru a-ti proteja sanatatea.

Nord

Dragostea este afectata in noiembrie, iar intre parteneri pot aparea dispute care duc la infidelitate. Aseaza amuleta cu elefant si rinocer albastru in Nordul dormitorului pentru a te proteja de conflicte si dezamagiri. Este recomandat sa nu folosesti obiecte ascutite in sectorul Nordic al casei deoarece exista posibilitatea sa te ranesti. Pe planul sanatatii poti avea probleme cu plamanii. Aseaza fantana de apa pentru a te proteja de posibile rani si boli.

Nord Vest

Steaua 3 a Certurilor si Problemelor Legale te poate duce in fata legii. Este recomandat sa scoti plantele din acest sector si sa asezi Pi Yao din jad in N-V biroului pentru a evita discutiile in contradictoriu cu colegii de munca sau cu seful tau. Stresul va fi prezent si in relatiile cuplurilor casatorite. Este recomandat sa asezi in N-V dormitorului nodul mistic cu disc de jad pentru a imbunatati armonia in cuplu.

Caseta de bijuterii- Cal de vant Lung Ta Copacul dorintelor si al prosperitatii cu 6 pasari si mangusta Guru Rinpoche din metal
Caseta de bijuterii – Cal de vant Lung Ta
Remediu Feng Shui pentru noroc si prosperitate – cumpara de aici→
Copacul dorintelor si al prosperitatii cu 6 pasari si mangusta
Remediu Feng Shui pentru stare favorabila – cumpara de aici→
Guru Rinpoche
Remediu Feng Shui pentru prosperitate – cumpara de aici→

VREI SA STII MAI MULTE DESPRE REMEDIILE DE PROTECTIE SAU AMPLIFICARE A STELELOR ZBURATOARE DIN LUNA NOIEMBRIE SAU NU STII PE CARE SA IL ALEGI? SUNA-NE LA NUMARUL DE TELEFON 0799.188.188 SI TE VOM AJUTA CU MARE DRAG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *