Buddha Medicinei – unul dintre cele mai puternice remedii Feng Shui pentru sanatate

Conform traditiei tibetane, Buddha Medicinei, cunoscut si ca Buddha medic, a facut un juramant in a-i ajuta pe cei bolnavi sau raniti, cei care isi doresc o viata sanatoasa si lunga. Astazi este cunoscut ca cel mai puternic vindecator.

Se spune ca invocarea numelui sau chiar un simplu gand la Buddha Medicinei te ajuta sa alungi energiile bolii. Statueta cu Buddha Medicinei din bronz are un compartiment secret unde iti poti pune dorinte scrise pe o hartie. Vasul pe care il tine in mana dreapta contine nectar vindecator, numit Myrobalan, singura planta capabila sa vindece bolile.

Termenele limita la locul de munca sau proiectele dificile ce iti dau batai de cap pot duce la probleme de sanatate asociate stresului excesiv. Aceste stari pot declansa afectiuni puternice la stomac, inima sau ficat. Este recomandat sa acorzi o atentie sporita in ceea ce priveste sanatatea si sa asezi statueta cu Buddha Medicinei in sectorul Nord-Estic al biroului tau pentru te proteja de boli.

Statueta cu Buddha medicinei din bronz
Statueta cu Buddha Medicinei din bronz
Remediu Feng Shui pentru sanatate – cumpara de aici→

Sectorul Estic este cunoscut ca si coltul universal pentru sanatate. Daca in familia ta exista un membru care are programata o operatie anul acesta, aseaza statueta in acest sector al casei pentru protectie si recapatarea rapida a vitalitatii.

Asezata in sectorul casei in care se afla Steaua Sanatatii, statueta cu Buddha Medicinei te va veghea in orice zi si te va proteja de boli si suferinte emotionale, pentru o viata plina de bucurii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *