fbpx

Abundenta Iubirii in Feng Shui

Fiti in armonie cu intensitatea aurei proprii, care este si campul vostru de energie Yang. Aceasta este lumina nevazuta a carei intensitate reflecta nivelurile voastre energetice.

Abundenta Iubirii

    Este o idee buna sa va rezervati cateva momente in fiecare zi pentru a intra in armonie cu voi insiva. Va veti simti echilibrati si stapani pe voi. Incepeti prin a gasi un loc linistit. Apoi respirati adanc de cateva ori. Cand simtiti ca sunteti relaxati, lasati-va cuprinsi de o senzatie de moleseala. Apoi, armonizati-va cu voi insiva. Concentrati-va asupra propriei fiinte. Observati-va sentimentele si lasati-va patrunsi de iubire. Savurati satisfactia puternica pe care vi-o dau afectiunea si tandretea. Lasati aceste sentimente sa iasa si sa se reverse peste cei care traiesc si muncesc alaturi de voi. Concentrati-va asupra acestui fel de constienta cateva minute pe zi.
    Va deveni, pe zi ce trece, mai usor sa intrati in legatura cu latura voastra plina de iubire si, in curand, veti fi cuprinsi de o stare de dragoste. Aceasta atitudine creeaza un aer de blandete si va transforma intr-o persoana fermecatoare, inconjurata de energie pozitiva — o energie care atrage. Acest aspect foarte special al energiei are un straniu efect de multiplicare. Daca vreti sa atrageti dragostea si iubirea in viata voastra, trebuie sa faceti efortul de a cultiva aceasta energie.
    Spuneti-va ca, incepand de astazi, va veti transforma total atitudinea fata de nemultumiri si necazuri, fata de cei care va supara. Nu veti mai fi prea aspri cu voi insiva. Nu veti mai fi excesiv de critici, nici fata de voi, nici fata de altii, atunci cand lucrurile merg prost sau nu ies asa cum ati dorit. Va veti lasa purtati de val si veti invata sa iubiti neconditionat. Privindu-va astfel pe voi insiva, veti incepe sa ii vedeti si pe ceilalti in aceeasi lumina. Va veti cultiva dragostea pentru altii in acelasi mod neconditionat.
    Acest lucru va va deschide ochii asupra laturii luminoase a oamenilor, situatiilor si imprejurarilor. Cand sunteti gata sa va iubiti pe voi insiva si pe ceilalti fara a pune conditii, campul energetic al bunavointei voastre incepe sa se largeasca considerabil. Pregatiti-va sa primiti toate energiile pozitive din Univers. Incepeti sa descifrati magia propriei voastre dispozitii iubitoare. Zambiti mai mult si radeti de situatiile ilare de zi cu zi. Rasul este contagios si teribil de eficient in generarea de puternice energii pozitive. El va ajuta, de asemenea, sa va mentineti buna-dispozipe, astfel incat nimeni si nimic sa nu va supere sau sa va necajeasca prea usor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *