Aura sau campul energetic Yang

Atrageti armonia celor din jur cu ajutorul energiei Yang

Aura sau campul energetic Yang

    Atunci cand intrati in armonie cu iubirea din voi, aura voastra, sau campul energetic Yang, se imbogateste. Aceasta este „lumina” invizibila care invaluie fiecare fiinta. Intensitatea ei reflecta concentratia nivelurilor energetice proprii unei persoane. Cu cat personalitatea voastra are un mai pronuntat caracter Yang, cu atat mai interna va fi aura.
    Cu cat veti avea o aura mai puternica, cu atat veti aduce mai usor oamenii in viata voastra – oameni care va iubesc si care sunt atrasi de voi. Aura va reflecta magnetismul, puterea proprie de atractie. Apare un sentiment incredibil de inaltator atunci cand deveniti constienti de minunata aura ce va inconjoara.
    Atunci cand vreti sa va conectati la aceste energii proprii, sansele de a reusi va vor fi sporite daca mediul vostru fizic este in armonie cu ele si daca este, in sine, un mediu favorabil si echilibrat. Aici intervine Feng Shui. El va ajuta la realizarea echilibrului si armoniei pentru spatiul din jurul vostru.
    Spatiul favorabil se creeaza atunci cand folositi oricare dintre multele si variatele metode Feng Shui disponibile. Aplicand Feng Shui, adaugati o dimensiune considerabila realizarii magnetismului si personalitatii atragatoare. Chi-ul propriu vi se activeaza si vi se energizeaza.
    Feng Shui poate aduce cu sine un mediu plin de energii favorabile. Intr-un astfel de mediu, este usor sa deveniti mai increzatori, mai optimisti si mai veseli. Apare o atitudine care va ajuta sa fructificati toate oportunitatile pe care Feng Shui vi le va scoate in cale. Intr-adevar, daca este bine practicat, Feng Shui va va amplifica considerabil puterea, astfel incat va va spori magnetismul personal. Astfel, Feng Shui are grija de mediul vostru extern.
    Pentru maximizarea efectului, intotdeauna se recomanda ca modificarile si imbunatatirile Feng Shui sa fie facute in concordanfa cu ceea ce se face pe plan intern. Constientizati-va simtul umorului, rasul, sentimentul de incredere. Coborati mai adanc in planurile alfa — acea zona interioara care poate fi atinsa numai intr-o stare de semimeditatie. Intrati in profunzimea subconstientului. Atingerea in acest mod a subconstientului va va da sprijinul necesar obtinerii unei abundente a iubirii si unor relatii interumane pline de dragoste.
    Imaginati-va ca sunteti inconjurati de rasete fericite, de oameni extraordinari care va iubesc. Eliberati vibratiile speciale ce se vor adauga energiilor din spatiul vostru. Tineti minte ca, desi Feng Shui se refera la amplasarea si orientarea obiectelor, pana la urma, echilibrul optim al energiilor este cel care creeaza un bun Feng Shui. Asadar, forta prezentei umane si a energiilor inerente ei este un factor important.
    Locuitorii oricarei case sunt sursa principala de energie Yang. Fiintele vii sunt cele care au cel mai puternic caracter Yang, dar si cele care au nevoie de energie Yang pentru a creste si a se dezvolta, pentru a ramane in viata si pentru a fi sanatoase, pentru a fi fericite si multumite. Se spune ca cei ce sunt increzatori si au o gandire pozitiva sunt foarte Yang. Acestia genereaza, la randul lor, o cantitate considerabila de energie Yang. Acest fapt face ca spatiul lor sa fie foarte favorabil, mai ales pentru captarea altor forme de energie Yang.
    Ati observat cum cei energici, veseli si buni atrag intotdeauna o multime de oameni in jurul lor? Si cum cei cu o atitudine negativa si morocanosi par a-i respinge pe ceilalti? Feng Shui exprima aceste tipuri de energie din prisma mediului. Cand aducem energii active, Yang in mediul de viata, spatiul devine atractiv si favorabil. Problemele apar cand avem prea multa energie Yin sau cand exageram cu introducerea energiei Yang. Cand este prea multa energie Yang, energia Yin inceteaza sa mai existe, distrugand instantaneu si energia Yang. Prin urmare, este necesar sa mentinem echilibrul. In acest context, activati Feng Shui-ul relatiilor umane pentru a va aduce in viata o mare incarcatura de iubire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *