Activarea Chi-ului de bogatie prin monede

Activarea Chi-ului de bogatie prin monede

O metoda uzuala de activare a norocului de bogatie, atunci cand iti construiesti o casa noua, este sa impodobesti podeaua si peretii cu monede legate cu panglica rosie.

   Monede Feng Shui pentru noroc de bogatie Feng Shui-ul taoist recomanda folosirea din plin a monedelor, pentru a activa norocul de bogatie in casa. Cand iti construiesti sau redecorezi casa, asaza sub podea monede legate cu snur sau panglica rosie inainte sa pui parchetul sau gresia, si pe peretii, inainte sa aplici tencuiala. Pune monedele dinspre exteriorul casei mergand spre interior, peste tot pe scari si in dormitorul principal. Acest lucru va simboliza bogatia intrand in casa.
    Ideal este sa legi trei monede cu snur rosu sau galben, ca sa sugerezi energia Yang. Trei simbolizeaza uniunea dintre cer, pamant si om, fiind, deci, un numar excelent. Pune monedele astfel activate in cele patru colturi ale fiecarei camere de acasa sau de la birou. Legarea monedelor cu nodul mistic le confera un plus de putere si creeaza vibratii de bogatie in fundatii. Pune apoi manunchiuri a cate trei monede peste tot pe podeaua livingului si a sufrageriei.
    Cand asezi monedele, ai grija sa le pui culcate pe podea si pe pereti. Daca folosesti monede autentice din China Imperiala, pune-le cu partea Yang la vedere. Poti fi cat de extravagant si cat de „lacom” doresti! Poti, in plus, sa ingropi monede in afara casei, in cele patru colturi ale terenului sau proprietatii tale; acest lucru simbolizeaza acumularea bogatiei, nu doar a veniturilor, sugerand un destin favorbail pe timp indelungat – scopul suprem al Shui-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *