Activarea norocului familiei

Bucurati-va de un Feng Shui bun in centrul casei.

Activarea norocului familiei

    De obicei, cand sud-vestul se bucura de un bun Feng Shui, familia traieste in armonie. Sotii si sotiile nu au conflicte. Nu exista nein|elegeri si rivalitati intre frati. In familie apar o intensa stare de fericire si un sentiment puternic al uniunii dintre membrii ei. Acest fel de abundenta este, adesea, mai minunat si mai satisfacator decat abundenta bunastarii materiale.
    Norocul familiei inseamna ca membrii ei sa traiasca si sa ramana impreuna. Mai inseamna si ca membrii familiei sa fie atasati si loiali unul altuia. Pentru a spori acest fel de noroc, este bine sa se aiba grija de Feng Shui-ul centrului casei.
    Se spune ca aceasta zona reprezinta norocul relatiilor dintre membrii familiei. Cele mai indicate incaperi de amplasat aici sunt camera intregii familii sau sufrageria. Cand centrul este locul unde se aduna familia la sfarsitul fiecarei zile, inseamna ca inima casei este plina de energie fericita Yang. Aici se afla viata, dragostea si fericirea. Mancati si jucati-va in centrul casei. Cand inima bate cu putere, fericita, totul in jurul ei are un bun Feng Shui.
    Energizati centrul casei amplificand prezenta energiei Pamantului. Puneti aici un candelabru de cristal, pentru a determina un noroc minunat. Nu plasati scara in centrul casei, si mai ales una de forma spiralata, care seamana cu un tirbuson fatal, ce sfredeleste inima casei. Rezultatul unei astfel de situatii este, adesea, tragic. Daca aveti o astfel de scara spiralata, incercati sa o modifcati. Mutati-o in laterala casei, iar daca nu puteti sa o faceti, cel putin umpleti spatiile goale dintre trepte. Altminteri, bunastarea familiei va zbura, pur si simplu, pe fereastra!
    Scarile circulare au acelasi efect cand se afla in centrul casei. Am cativa prieteni foarte bogati care, ameiti de bunastarea lor materiala, si-au construit locuinte asemanatoare unor palate, cu scari circulare somptuoase, care nu numai ca erau in centrul casei, ci se si aflau direct in fata usii principale.     Imi pare rau sa o spun, dar aceste scari, facute pentru o intrare mareata, au determinat ca fiecare dintre persoanele respective sa fie grav afectata de criza economica. Scarile circulare in centrul casei sunt cu adevarat periculoase. Scarile curbate reprezinta un bun Feng Shui, dar si acestea trebuie plasate lateral, nu in centrul casei.
    Daca tot am abordat subiectul scarilor, aveti grija sa nu puneti (sub nici un motiv) un covor rosu pe scarile circulare, in special pe acelea localizate in centrul casei. In aceasta situatie, rosul va simboliza sangele, iar aceasta caracteristica va conduce la mari tragedii si nefericire pentru familie.
    Toaleta, bucataria sau camara nu trebuie niciodata sa ocupe centrul casei. Toaletele care sunt localizate aici creeaza cea mai mare cantitate de shar chi pentru familie. Este o situatie foarte proasta. Nu numai ca micsoreaza bunastarea si bunurile familiei, ci si cauzeaza multa nefericire si neintelegeri. Daca aveti o toaleta in centrul casei, veti determina o stare de lipsuri, deoarece toate energiile sunt, pur si simplu, eliminate din casa. Mai mult, toaletele scot afara norocul familiei. Trebuie sa remediati grabnic aceasta situatie. Ori desfiintati toaletele, ori nu le mai folositi.
    Centrul casei este locul ideal in care sa agatati un portret al familiei fericite. Fiecare membru al familiei trebuie sa isi aiba locul in acest tablou, si fiecare ar trebui sa arate cat mai fericit, frumos imbracat si cu un aer de succes. Tatal trebuie sa stea jos,iar mama sa poarte bijuteriile familiei. Ideea generala este de a crea o aura de abundenta si de a determina impresia durabila a unei familii fericite, pline de succes, complete si unite. Realizarea acestui gen de imagine in centrul casei produce energii deosebite, care pastreaza familia unita si in siguranta.
    Ea face ca familia sa ramana unita chiar si atunci cand copiii cresc si se due la casele lor. Ei i se vor datora frecventele intruniri si reuniuni de familie. Nu conteaza cat de departe este locul unde invata sau muncesc copiii. Ei se vor intoarce mereu acasa daca atarnati in centru portretul intregii familii fericite. De asemenea, copiii vor tine legatura unii cu altii si se vor infelege de minune. Portretele de familie trebuie sa includa numai rudele directe din partea tatalui.
    Si modul in care sunt pozati membrii familiei pentru acest portret are semnificatie Feng Shui. Eu sunt foarte atasat de o dispunere in forma triunghiulara, cu cel mai important membru al familiei plasat in varf.     Aceasta forma simbolizeaza elementul Foc si evidenpaza energie Yang. Focul este si elementul sudului, care, la randul sau, semnifica onoarea si bunul renume. Portretul de forma triunghiulara scoate in relief norocul familiei. Se pot realiza si portrete in care aranjarea membrilor familiei sa sugereze elementul Apa, pentru a simboliza bunastarea, sau elementul Lemn, pentru a simboliza dezvoltarea. Forma potrivita pentru elementul Apa este cea ondulata, iar, pentru elementul Lemn, cea dreptunghiulara.
    Activitatile de familie, cum ar fi privitul la televizor, jocul de carti sau alte jocuri, produc energii Feng Shui foarte favorabile atunci cand se desfasoara in centrul casei. Aceasta deoarece aceste activitati intensinca energia Yang, iar, cand inima casei este plina de aceasta energie, se realizeaza un excelent Feng Shui pentru familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *