Activarea norocului pentru copiii vostri

Principii Feng Shui pentru activarea norocului copiilor.

Noroc pentru copiii vostri

    Exista mai multe cai de activare a norocului pentru copiii vostri. De cand se nasc si pana cand devin adolescenti, copiii beneficiaza de pe urma stabilirii camerelor lor in partea estica a casei. Estul este locul dezvoltarii, iar copiii au de castigat de la aceasta caracteristica a mediului inconjurator. Se vor bucura de o sanatate buna, vor creste voinici si puternici. Daca doriti ca ei sa creasca cu un dezvoltat simt al familiei, iar aspiratiile lor sa se identifice cu ale acesteia, trebuie sa aveti grija sa doarma cu capetele indreptate catre directiile personale nien yen.
    In plus, puteti activa norocul de educatie, plasand un mic glob de cristal in nord-estul dormitorului. Nu trebuie sa faceti altceva, ci doar sa luati masuri sa nu existe oglinzi in dormitor si sa respectati principiile Feng Shui de baza, prezentate pana acum.
 
    Cand copiii cresc mai mari, s-ar putea sa doriti sa le dati o masa de lucru. Orientati-o astfel incat sa le dea posibilitatea ca, atunci cand studiaza, sa stea cu fata chiar catre directia favorabila a dezvoltarii. Aceasta directie este deosebit de puternica in activarea norocului de educatie.
    Pe langa cele prezentate, puteti atarna in partea vestica a dormitorului niste clopotei de vant. Dar faceti in asa fel incat acestia sa nu fie agatati chiar deasupra patului. Cel mai bine este sa ii puneti langa fereastra. Cei mai buni clopotei de vant sunt cei cu sapte brate, dar, daca nu aveti asa ceva, sunt buni si cei cu sase sau opt brate. Ei vor crea minunate sanse pentru cei ce doresc sau au nevoie de sprijin financiar pentru a urma studiile universitare. Cei ce doresc o bursa trebuie sa foloseasca niste clopotei cu sapte brate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *