Preintampinarea unui Feng Shui rau pentru sustinatorul familiei

Preintampinarea unui Feng Shui rau pentru sustinatorul familiei. Valoarea simbolurilor norocului.

Preintampinarea unui Feng Shui rau pentru sustinatorul familiei

    Coltul nord-vestic va fi afectat de prezenta aici a unei toalete, bucatarii sau camari. Trebuie sa faceti eforturi pentru a evita aceste situatii nefericite, in sensul de a reduce sau a elimina total aceste cauze de nenoroc ce afecteaza capul familiei. Toaletele arunca pe apa sambetei toate sansele tatalui familiei. Este necesar sa actionati simbolic impotriva energiilor negative produse de toaleta.
    Cand bucataria se afla in nord-vest si, mai rau, aragazul sau cuptorul sunt plasate aici, efectul poate fi aproape dezastruos. Cand un foc deschis folosit pentru gatit se afla in nord-vest, creeaza o situatie similara cu un foc la poarta raiului. Aceasta nu este numai o configuratie nenorocoasa, ci poate fi tragica si dezastruoasa, si trebuie sa modificafi imediat pozifia aragazului, daca nu vreti sa apara o mare nenorocire in casa.
    Daca nu folosifi la gatit o flacara expusa, sau daca mancarea o pregatiti cu preponderenta intr-un cuptor, unde nu este flacara deschisa, situatia nu este problematica. Apoi, o modalitate de a suprima ghinionul produs de prezenfa bucatariei aici o reprezinta utilizarea unor clopotei de vant cu cinci brate. Puteti folosi aceeasi metoda pentru a anula efectul produs de prezenta unei camari in acest colt.
    Daca nord-vestul este locul unde este plasata toaleta, bucataria sau camara, nu se recomanda energizarea acestui colt cu simboluri ale norocului. Activatorii vostri vor fi, pur si simplu, afectati. Prin urmare, nu vor aduce nici abundenta, nici fericire.

Valoarea simbolurilor norocului

    Probabil ca cea mai buna metoda de realizare a unui bun Feng Shui pentru capul familiei este plasarea unui grup de pietre decorative slefuite in coltul nord-vestic. Daca doriti, puteti stropi pietrele cu vopsea aurie, pentru a simula prezenta aurului. Aceasta este o foarte buna tehnica, din moment ce elementul nord-vestului este Metalul mare, iar, in termeni Feng Shui, metalul este asimilat cu aurul. Grupul de pietre reprezinta pamantul in care se gaseste aurul. In ciclul celor cinci elemente, Pamantul produce aur. Asfel, energiile create se afla intr-un echilibru armonios. Pentru a adauga forta utilizarii acestui simbol Feng Shui, atunci cand asezati pietrele, imaginati-va ca ele sunt „aurul din cer”. Aceasta deoarece trigrama nord-vestului (chien) reprezinta si cerul. Adoptati o atitudine relaxata in asteptarile voastre legate de succes.     Nu trebuie sa aveti o atitudine exagerat de serioasa fata de amplasarea simbolurilor norocului. Totusi, nu trebuie sa le tratati nici cu foarte mare usurinta. Feng Shui nu este o practica spirituala si nu cere credinta pentru a-si spori efectele. Nu trebuie sa credeti in Feng Shui pentru ca acesta sa va aduca noroc sau sa va scape de ghinion. Totusi, nu trebuie sa creati nici doze prea mari de energii negative, fiind prea pasionati in asteptarile voastre. Eu sunt intotdeauna relaxat in ceea ce priveste simbolurile Feng Shui pe care le folosesc pentru casa mea. Atunci cand dispun aceste simboluri, ma concentrez si imi focalizez energiile foarte puternic, dar, o data ce termin exercitiul, de cele mai multe ori uit de el. Am mereu incredere ca intensificatorii Feng Shui vor aduce, familiei mele si mie, multe manifestari ale unui deosebit noroc. Pentru varietate si schimbare, folosesc versiuni diferite ale aceluiasi simbol. Aceasta deoarece imi place si ca decorul casei mele sa fie reusit. In plus, cred cu tarie ca schimbarea pozitiei mobilierului, o data la cateva luni, creeaza o buna energie Yang. Pe langa curatarea colturilor si maturarea acumularilor de praf din unghere si nise, purific toate zonele casei cu diverse esente si prin diverse tehnici Feng Shui de curatare a spatiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *