Atrageti abundenta succesului prin Feng Shui

Atrageti abundenta succesului prin Feng Shui.

Abundenta succesului

    Feng Shui este foarte mult legat de succes si de obtinerea acestuia. Daca va aranjati spatiul de viata in conformitate cu principiile Feng Shui, veti fi cuprinsi de o aura a succesului, care va atrage si o mare abundenta. Cand suntem inconjurati de un aer de reusita, apare si o alta aura puternica, cea a increderii, care, la randul ei, determina o atitudine pozitiva. Aceasta aduce chiar si mai mult succes. Este o situate similara cu mersul pe o spirala continua, intr-o directie ascendenta. Aduce o fericire care poate fi transmisibila si molipsitoare. Fericirea determina, adesea, si mai multa fericire. Prin urmare, daca vreti sa atrageti prosperitatea §i bucuria in viata voastra, trebuie sa va straduiti sa fiti fericiti!
    Oamenii orientati spre reusita rareori permit micilor inconveniente sa ii irite sau sa ii necajeasca. Ei vad doar ansamblul, si rareori tulbura armonia energiilor care ii inconjoara prin izbucniri de manie. Aceasta atitudine mentala este o reflectie a Feng Shui-ului launtric, din subconstient, pe care ei il aduc intr-un minunat echilibru cu Feng Shui-ul spatiului fizic. Feng Shui-ul interior necesita o stare de echilibru psihic ce vine o data cu dispozitia calma si relaxata. Meditatia ajuta la obtinerea acestei dispoziti, la fel ca vizualizarile potrivite, care calmeaza sufletul.
    Energiile succesului trebuie create atat pe plan intern, cat si pe plan extern. Nu va puteti bucura de cele mai bune realizari pana cand eul vostru interior nu reflecta o stare de echilibru, asemenea celei a mediului fizic, exterior. Practica Feng Shui de a cultiva starea de echilibru in spatiul extern trebuie sa mearga in tandem cu efortul real de a va crea echilibrul interior. Una foloseste celeilalte, asadar, in eforturile pe care le faceti pentru a atrage chi-ul succesului in spatiul dumneavoastra, adoptati o atitudine increzatoare si calma.
    Pentru realizarea echilibrului launtric, incepeti prin a va clarifica semnificatia succesului. Intotdeauna veti avea beneficii daca, inainte de a va implica intr-o actiune, veti analiza situatia cu atentie. Rearanjarea spatiului pentru atragerea succesului nu face exceptie. Stabilirea clara a scopurilor ajuta enorm la desfasurarea procesului. Reflectand asupra telurilor, va veti limpezi mintea si veti putea vedea diferitele cai si dimensiuni ale ecuatiei succesului.
    La inceput, nu trebuie sa va faceti griji despre felul in care va veti atinge telurile. Este suficient sa va concentrati asupra rezultatului dorit. Energiile pozitive generate de mintea voastra se vor combina cu succes cu oricare dintre fluxurile de energii pozitive ale mediului inconjurator. Uniunea dintre aceste doua acumulari de energii armonioase va va ajuta sa realizari ceea ce doriti.
    Generarea energiei pozitive este similara cu crearea unui Feng Shui interior. Acest fapt implica realizarea mentala a unui aranjament de imagini, in care va plasati in pozitie centrala, beneficiind de vibratiile spatiului vostru personificat. Este util, de asemenea, sa va faceti o promisiune solemna. Trebuie sa aveji incredere in voi si in posibilitatile voastre de a va realiza telurile. Numai atunci Feng Shui-ul propriu se va imbina corespunzator cu Feng Shui-ul spatiului fizic. Tineti minte ca energiile pozitive create de mintea voastra sunt foarte puternice, dar la fel sunt si cele negative. Pana cand nu veti fi convinsi si nu veti crede in voi insiva, va veti sabota pur si simplu propriile eforturi, oricare ar fi acestea.
    Daca va concepeti un plan al afirmatiilor verbale pozitive, acestea va vor patrunde in subconstient si, astfel, veti spori chiar mai mult energiile interioare ale succesului. Amintiti-va ca orice declaratie pozitiva este o afirmatie si ca puteti crea o planificare a energiilor succesului in orice mod pe care il considerati mai simplu pentru voi.
    Va puteti obisnui sa ganditi aceste afirmatii pozitive in fiecare dimineata sau noaptea, inainte de culcare. Puteti, de asemenea, sa exersati afirmatiile si in rutina cotidiana. Oricum faceti, ideea este sa afirmati ca aveti incredere in voi, ca puteti fi niste persoane de succes si ca meritati aceasta.
    Intariti de aceste afirmatii zilnice, veti fi mult mai relaxati, si veti descoperi ca practica si imbunatatirile Feng Shui sunt mult mai distractive decat inainte. Ca rezultat, orice veti intreprinde din punct de vedere Feng Shui va fi, cu siguranta, mult mai clar si mai corect, astfel incat va vor spori sansele de succes. Mai mult, veti impregna tot ceea ce faceti cu o doza sanatoasa de energie pozitiva, iar acest fapt va grabi efectul si va spori puterea practicii voastre Feng Shui. Daca veti proceda astfel, nu va exista nici o posibilitate de esec!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *