Feng Shui – respingerea energiilor negative ce blocheaza succesul

Respingerea energiilor negative ce blocheaza succesul.

Respingerea energiilor negative ce blocheaza succesul

    O parte considerabila a exercitiilor de planificare pozitiva implica respingerea tuturor energiilor negative, ce stau in calea obtinerii succesului vostru. Exista doua tehnici excelente pentru curatarea mintii de blocajele care impiedica fluxul energiilor pozitive, de castig.
    Prima tehnica implica o curatare generala a mintii. De-a lungul anilor, fiecare dintre noi acumuleaza un bagaj mental excesiv, care creeaza blocaje in psihicul nostru. Aceste blocaje ne impiedica sa ne indeplinim obiectivele, deoarece constrang fluxul de energie, nu numai pe cel din interiorul nostru, ci, adesea, si pe cel din planul fizic. Ele actioneaza precum energia ucigatoare; trebuie dizolvate, daca dorim ca energia sa curga usor.
    Cum se formeaza si se acumuleaza blocajele mentale? Adesea, ele sunt cauzate de emotii reprimate, cum ar fi: teama, vina si frustrarea aparuta din dezamagiri, pierderea cuiva drag, nedreptati suferite. Si mai presus de toate, sunt cauzate de programarea negativa constanta cu care am fost alimentati si la care am fost supusi, inca din copilarie, cei mai multi dintre noi.
    In fiecare dintre noi, exista o viata intreaga de programare negativa. Credem ca lumea nu este un loc sigur. Credem ca viafa este o lupta continua. Credem ca a suferi este nobil. Credem ca ne este sortit sa fim saraci, ca a ne distra este gresit, ca dragostea este periculoasa, deoarece produce durere. Credem ca politica este murdara, ca banul este radacina tuturor relelor si ca soarta ne este pecetluita.
    Acestea nu sunt altceva decat convingeri. Cu siguranta, ele nu sunt in mod obligatoriu adevaruri obiective. Par adevarate numai atunci cand credem ca sunt astfel. De obicei, acest gen de blocaje mentale sunt adanc inradacinate si daunatoare. Sunt obstructii emotionale care ne domina spiritul si ne diminueaza vitalitatea fireasca, energia Yang proprie. Pana cand nu le vom elimina din mintea noastra, ele vor actiona impotriva a tot ceea ce facem bine din punct de vedere Feng Shui.
    Nu este dificil de inteles cum astfel de blocaje emotionale pot deteriora respectul de sine al oricarui om. Intr-o anumita masura, valurile de incertitudine si sentimentele de nevrednicie vor impiedica intrarea pe usa din fata a oricarui succes potential. Ele actioneaza ca niste bariere ce impiedica locuintei sa primeasca energiile care vor sa intre in ea. Aceasta situatie apare deoarece, adesea, teama de esec, de ridicol si de a fi ranit este foarte puternica, ca si cum ar fi gravata in piatra, si devine un adevarat obstacol in calea succesului. Actioneaza ca un munte imens asezat in fata intrarii principale!
    Pentru a lasa libera miscarea fluxului de energie, este necesar sa indepartati aceste blocaje puternice. Trebuie sa va schimbati parerile negative printr-o curatenie mentala generala. Pentru a face aceasta in mod eficient, incepeti prin a va accepta atitudinile si convingerile care va limiteaza. Identificati-va adevarata cauza a temerilor. De obicei, simpla concentrare asupra convingerilor obstructive si asupra sentimentelor asociate lor este suficienta pentru a face atitudinea negativa sa se dizolve si sa dispara. Acesta este procesul de curatare care functioneaza ca prin magie, pentru a va elibera de limitele stricte impuse de barierele invizibile, dar foarte puternice.
    Curatenia mentala este, de asemenea, minunat de inaltatoare. Ea va va transforma imaginea despre lume si despre voi insiva. Va ofera tot ceea ce ati visat vreodata sa fiti si sa aveti. O data ce simtiti aceasta atitudine, aplicarea Feng Shui devine usoara si va veti bucura sa puneti in practica toate acele recomandari care va sunt la indemana. Veti putea, de asemenea, sa va debarasati de recomandarile care nu sunt practice pentru casa voastra si sa nu va faceti probleme din acest motiv.
    In completarea curateniei mentale, este, de asemenea, o idee buna sa inlaturati toate celelalte bariere. Aceasta deoarece, in viata, exista enorm de multe poveri emotionale pe care le tinem in noi. Ne referim mai ales la ranchiuna si la gandurile care va secatuiesc de energie. Dorinta de razbunare chiar va stoarce de energie. Este cu adevarat istovitor sa mentinem sentimente negative fata de cei despre care credem ca nu ne-au tratat cum trebuie, ne-au ranit, ne-au adus prejudicii sau ne-au barfit.
    Sigur, aveti de ce sa va simtiti ofensati. Mahnirea voastra este indreptatita. Este corect sa fiti suparati. Dar dati-mi voie sa va spun ca iertarea va va face mult mai bine si va va aduce linistea. Iertarea da un puternic sentiment de eliberare. Ea seamana cu inlaturarea unei stavile de energie negativa inabusita. Multi oameni considera ca acest proces este miraculos, eliberandu-i de povara acumularii de resentimente si ostilitate. Unii au descris aceasta experienta ca pe inlaturarea unei mari poveri de pe umeri.
    Acest gen de exercitiu al curatarii mentale da rezultate si pentru inlaturarea ca prin farmec a barierelor si obstacolelor fizice, in ciuda logicii conventionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *