Inmultirea oportunitatilor de casatorie

Activarea energiei casatoriei prin Feng Shui, utilizara remediilor Feng Shui pentru dragoste si casatorie.

Inmultirea oportunitatilor de casatorie

    Feng Shui ofera cateva metode diferite de obtinere a abundentei in dragoste si a fericirii alaturi de cineva special. Exista cateva tipuri de aspiratii care, in esenta, pot insemna acelasi lucru cu aflarea iubirii adevarate, iar Feng Shui poate sa va sporeasca sansele de a va casatori, daca asta este ceea ce doriti.
    Ratele mandarine sunt simboluri deosebite ale casniciei. Puneti in dormitor un tablou ce reprezinta aceste rate. Puteti face rost si de o pereche de rate din ceramica, cristal sau pietre semipretioase in culorile pamantului. Cele facute din lemn nu sunt prea eficiente. Rafele facute dintr-un material provenit din pamant, sau, si mai bine, din pietre semipretioase, se potrivesc mai bine cu elementul din sud-vest, Pamantul.
    Va recomandam o pereche de rate mandarine facute din jasp rosu. Este o piatra foarte buna de utilizat in scopuri Feng Shui, ca simbol al norocului. Culoarea rosie indica prezenta energiei Yang. De asemenea, evidentiaza si prezenta hematitului, despre care chinezii din antichitate credeau ca este cea mai pretioasa piatra de pe pamant.
    Hematitul contine fier. Poseda energia adanca a pamantului si a marii, avand puternice calitati energizante. Legatura dintre fier si polul magnetic al Pamantului ar putea fi responsabila de energia hematitului, ce pare inepuizabila. Combinat cu cuart, devine jasp rosu, o piatra cu calitai tamaduitoare si protectoare.
    Nu puneti in dormitor o singura rata sau trei. Una singura simbolizeaza singuratatea si tristetea. O singura piesa a oricarui simbol semnifica singuratatea si, din acest motiv, chinezii expun obiectele favorabile si simbolurile numai in perechi. Daca puneti trei rate, s-ar putea ca in viata voastra sa apara infidelitatea si tradarea. In casnicie va aparea o terta persoana.
    Perechea semnifica si o dublare a fericirii. Pentru norocul casniciei, aceasta dublare a calitatilor devine un simbol al implinirii conjugale. Simbolul chinezesc al dublei fericiri este utilizat ca obiect decorativ la mesele de nunta. Plasarea lui in dormitor este un energizant puternic al norocului casatoriei.
    Putefi sa faceti singuri un simbol al dublei fericiri, copiind si marind ilustratia de mai jos. Decorati-l cu flori si folositi-l ca poster pe perete, sau puneti-l sub geam, pe masa de toaleta. Dubla fericire este un simbol foarte favorabil, astfel incat, pe langa abundenta fericirii conjugale, va atrage si altfel de sanse in destinul familiei.

Simbolul Dublei Fericiri

    Totusi, cel mai bun mod de a activa sansa casatoriei este de a combina elementul Feng Shui cu formulele busolei. Aceasta implica realizarea simultana a doua lucruri. Mai intai, folositi elementul Foc pentru a activa coltul sud-vestic. Puneti in aceasta parte a dormitorului sau a living-ului o lumina stralucitoare. In ciclul elementelor, Focul produce Pamant. Lumina din sud-vest va stimula crearea elementului Pamant, care imbogateste sud-vestul. Acesta, la randul sau, va determina aparitia oportunitatilor de casatorie, sud-vestul semnificand crearea familiei.
    In al doilea rand, aranjati-va patul astfel incat sa dormiti cu capul catre directia voastra nien yen. Aceasta este directia care activeaza dragostea, casatoria, familia si bunele relatii din viata voastra. Chiar daca aceasta inseamna sa va luati patul de langa perete, faceti-o. Incercati sa dormiti in pozitia corecta, deoarece nien yen este cea mai favorabila directie in ce priveste familia si relatiile sociale.
    Totusi, tineti cont de interdictiile generate privind aranjarea paturilor. Ca si la celelalte recomandari Feng Shui, cateodata nu este posibil sa aranjati fizic mobilierul si sa plasati usile in cele mai bune pozitii si orientari. Cand va confruntati cu astfel de situati, va trebui sa folosifi alte metode. Acesta este motivul pentru care va oferim diverse tehnici de activare a sansei iubirii si romantismului. Nu este necesar sa faceti tot ce v-am sugerat aici. Adesea, o singura metoda aplicata corect este suficienta.
    Pentru a determina directia voastra personala nien yen, tineti    cont de numarul vostru Kua.

 

directiile nien yen

    Nu este insa suficienta numai activarea sansei casatoriei. Trebuie sa va asigurati ca energiile Yin si Yang din casa nu determina efecte contrare aspiratiilor voastre. Aceasta inseamna ca energiile masculine si feminine din casa trebuie sa reflecte echilibrul potrivit.
Astfel, o femeie care isi doreste sa-si gaseasca un sot trebuie sa ia masuri ca apartamentul ei sa nu arate prea feminin. Trebuie sa existe in casa aspecte ale energiei masculine. Daca pe pereti sunt numai tablouri cu femei, daca tapiteria este inflorata si plina de volanase, daca intreaga schema coloristica sugereaza exclusiv energia feminina, atunci atragerea unei prezente masculine permanente in casa va fi greu de realizat. In Feng Shui, opusele nu se atrag neaparat.
    In acelasi fel, apartamentul burlacului nu trebuie sa fie prea masculin. Cand energia feminina este absenta, Yin si Yang nu se armonizeaza. Burlacului ii va fi greu sa isi gaseasca o sotie, din moment ce casa lui nu intampina intrarea energiei feminine.
    Cel mai bun mod de a amenaja interiorul casei unei persoane necasatorite, chiar daca el sau ea nu doreste imediat casatoria, este de a face in asa fel incat sa se realizeze o buna combinatie a celor doua energii, masculina si feminina. Daca una dintre ele domina, Feng Shui-ul este dezechilibrat. Nu poate deveni favorabil, iar sansele de casatorie si de intemeiere a unei familii se diminueaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *