Bogatie, succes si dragoste – toate, prin Feng Shui

Bogatie, succes si dragoste – toate, prin Feng Shui

Bogatie, succes si dragoste - toate, prin Feng Shui

Stii acum ca Feng Shui se ocupa cu punerea liniilor de energie vitala in slujba omului — linii pe care chinezii le denumesc, pitoresc, „suflul cosmic al dragonului”, sau Chi. Atmosfera pamantului, ni se spune, este incarcata cu aceste linii de energie. O parte din aceasta energie este de bun augur, pozitiva; o alta parte este amenintatoare si vatamatoare.

Suflul benefic – Sheng Chi – aduce un noroc extraordinar, o mare prosperitate si foarte multa fericire. Daca aduci Sheng Chi-ul in spatiul in care traiesti, te vei bucura de mult noroc. Energia negativa, pe de alta parte, creeaza „suflul ucigator”, Shar Chi, in limba chineza. Daca esti lovit de Shar Chi, vei suferi pierderi, boli (uneori acestea pot fi fatale) si vei fi napadit de un noian de probleme. Aceste linii Chi, pe care le cunoastem acum, se invartesc prin atmosfera (semanand cu undele radio si cele transmise prin satelit). Chi-ul Feng Shui este peste tot si, pentru a ne bucura de succes, de o minunata viata de familie si afectiva si de bogatie, nu trebuie decat sa gasim izvorul Sheng Chi si sa ne ferim de Shar Chi-ul care ne da tarcoale.

Astrologia indica norocul tau ceresc, pe care nu-l poticontrola. Feng Shui iti poate norocul pamantesc.

Stiinta Feng Shui tocmai cu acest lucru se ocupa. O numim stiinta pentru ca nu are nicio legatura cu spiritele sau cu misterele. Indrumarile Feng Shui au la baza formule precise care, aplicate corect, sunt la indemana oricui.

Notiunile elementare de Feng Shui sunt usor de invatat. Cu putin efort, conceptele nu sunt nici pe departe atat de profunde ori complicate ca sa fie de nepatruns.

Feng Shui este destul de logic! Feng Shui reprezinta norocul pamantesc, pe care chinezii il numesc „ti choy”, care completeaza „tien choy” (norocul ceresc) si „ren choy” (norocul omenesc), cu care ne nastem. Se crede ca aceasta triada a norocului ne hotaraste destinul. Tine-ti sub control norocul pamantesc si norocul omenesc prin practici Feng Shui si iti vei putea suplimenta astfel norocul ceresc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *