Reguli esentiale pentru o stare buna de sanatate

Reguli esentiale pentru o stare buna de sanatate

Ca sa te bucuri din plin de o poveste de dragoste, trebuie sa te bucuri mai intai de sanatate si de o forma fizica buna. In general, se crede ca, daca locuiesti intr-o casa cu vibratii favorabile Feng Shui, in care Chi-ul norocos circula usor prin camere, te poti bucura de o sanatate robusta. Una dintre primele indicatii ca ceva nu este in regula cu Feng Shui-ul tau este ca unul dintre membrii familiei se imbolnaveste mereu sau, mai rau, ca se interneaza mereu in spital. Asa stau lucrurile mai ales in familiile cu copii mici. Daca observi ca unul dintre copii este atins ba de un virus de gripa, ba de altul — mai ales daca tocmai ti-ai renovat locuinta sau te-ai mutat intr-una noua -, ar fi de folos sa faci o scurta verificare a Feng Shui-ului general, tinand seama de regulile simple expuse in continuare.

Reguli Feng Shui esentiale pentru o stare buna de sanatate

O viata de familie fericita si sanatoasa de-a lungul a mai multe genratii poate fi activata tinand seama cum se cuvine de practicile Feng Shui si acordand o mare atentie celor patru regului de aur ale sanatatii.

Reguli de aur pentru sanatate

Regula nr. 1: Fereste-te de „sagetile otravitoare” care tintesc din afara locuintei tale. Verifica daca intrarea principala nu este in bataia vreunui obiect ascutit sau taios. Ideea este sa te feresti de orice este drept, taios sau cu varf ascutit, orice este colturos sau pare amenintator. Nu are rost sa-ti faci griji legate de constructii amenintatoare care par sa fie indepartate de tine. Tine bine minte ca aceia care locuiesc in case lovite de „sageti otravitoare” nu doar se imbolnavesc adesea. De multe ori, ghinionul ia forme chiar mai severe.

Reguli Feng Shui esentiale pentru o stare buna de sanatate

Sanatatea generala a familiei tale arata cat de favorabil este Feng Shui-ul din locuinta.

Regula nr. 2: Fereste-te de „sagetile otravitoare” din interiorul locuintei ai grija ca copiii tai sa nu doarma direct sub grinzi expuse, pentru ca acestea vor provoca imbolnaviri frecvente, dureri de cap si neputinta de a avea un somn odihnitor.

Este, de asemenea, recomandabil sa nu-ti incarci locuinta cu obiecte vechi si de colectie, care pot provoca ghinion. Intre acestea as aminti tunurile vechi in miniatura sau chiar armele de foc. Obiectele sunt inofensive daca sunt expuse in dulapuri cu usi inchise si departe de cei din casa. Daca sunt expuse la vedere, pe mese, ele ar putea provoca Shar Chi, care este vatamator pentru cei din casa. Antichitatile sunt si mai daunatoare, pentru ca este putin probabil sa stii ceva despre norocul celor care au fost in posesia acestor artefacte, inaintea ta. In cazul armelor de foc, exista pericolul ca ele sa fi fost folosite cu furie ,si sa fi produs varsare de sange, ceea ce inseamna un foarte rau Feng Shui.

Regula nr. 3: Daca exista cineva grav bolnav in casa, se poate folosi practica Feng Shui pentru a-l ajuta sa se vindece. Aceasta se face folosind formula Pa Kua-Lo Shu, implica descoperirea directiei Tien Yi, sau „doctorul din cer”, a persoanei respective, in functie de data nasterii. Odata identificat sectorul, trebuie sa muti dormitorul persoanei bolnave in acel colt al casei si sa-i asezi patul in asa fel incat sa doarma cu capul in directia Tien Yi (cum privejti din interiorul casei inspre afara).

Regula nr. 4: In fine, pentru a asigura sanatatea generala a celor din casa, trebuie sa ai grija ca masina de gatit sa fie orientata in asa fel incat gazul sau electricitatea sa intre in ea venind dinspre oricare dintre cele patru directii favorabile ale voastre, pe baza formulei Pa Kua-Lo Shu. Aceasta este o regula greu de respectat acolo unde exista persoane cu numere Kua diferite ce locuiesc in aceeasi casa. Daca ai dubii, foloseste directiile favorabile ale capului familiei. In cazuri extreme, foloseste mai multe masini de gatit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *