Cum sa iti imbunatatesti casnicia cu Feng Shui

Cum sa iti imbunatatesti casnicia cu Feng Shui

Cand luna de miere s-a terminat si doi oameni incep sa traiasca impreuna ca sot si sotie, lucrurile pot uneori sa ia o intorsatura foarte urata. Atunci cand certurile si neintelegerile incep sa provoace nefericire si rupturi, acest lucru poate fi cauzat si de un Feng Shui nefavorabil.

Cuplurile de tineri casatoriti isi incep de obicei viata impreuna intr-o casa noua. Daca Feng Shui-ul casei sau al apartamentului este necorespunzator, chiar si cele mai bune casnicii pot fi puse la grea incercare. Ar fi, asadar, o idee foarte buna sa fie verificat Feng Shui-ul oricarei locuinte recent inchiriate sau cumparate. Exista cateva indicatii standard care pun o casnicie la adapost de o incordare mai mare decat cea care poate aparea in conditii normale.

Regulile de aur pentru casnicie

Regula nr. 1: In dormitor nu trebuie sa existe oglinzi mari cu care sa te confrunti de fiecare data cand te scoli, sau situate deasupra patului, in asa fel incat sa te reflecte cand dormi. Oglinzile in dormitor sunt un Feng Shui foarte nefavorabil pentru relatii, deoarece, reflectand cuplul, sugereaza intruziunea unei a treia persoane intre sot si sotie, fie incurajandu-i sa fie infideli, fie bagand zazanie intre ei. Daca ai nevoie de oglinzi ca sa te imbraci si sa te machiezi, gaseste-le un loc special fie intr-o incapere de imbracat, fie in baie.

Pesti Feng Shui

Regula nr. 2: Sa nu ai un acvariu sau un bazin cu pesti, sau orice alt obiect care sa sugereze prezenta apei, in partea dreapta a usii principale (cum privesti pe usa afara). Acesta este un tabu pe care maestrii Feng Shui il subliniaza de multe ori in cursul consultatiilor. Ei nu sunt in stare sa explice originea acestei interdictii, insa, deoarece existenta unui bazin cu pesti in apropierea usii principale poate fi extrem de favorabila in anumite imprejurari – aduce mare bogatie acelei familii atunci cand sunt stabilite corect alte directii de pe busola —, bazinul nu trebuie sa fie niciodata in partea dreapta, ci in stanga usii.

Daca bazinul se afla in partea dreapta, aceasta situatie ar putea aduce succes sau bogatie, dar sotul va avea tendinta sa fie infidel.

Prezenta unui bazin cu pestisori, mai ales rosu-aurii, asociati cu bogatia, este de bun augur. Dar, daca acest bazin se afla i partea dreapta a usii principale, el poate a aduce nefericire in casnicie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *