Cum sa-ti activezi perspectivele de casatorie

Cum sa-ti activezi perspectivele de casatorie

Inimi Feng ShuiPotrivit metodei celor „Opt Aspiratii de Viata” prin care se activeaza norocul Feng Shui, fiecare casa sau apartament are un sector al casatoriei. Acesta este reprezentat de trigrama Kun, care simbolizeaza Pamantul-mama. Kun mai simbolizeaza energia putemica Yin si reprezinta fertilitatea. Coltul casatoriei se afla in sud-vest, si asupra acestuia trebuie sa te concentrezi si sa-l activezi, daca vrei sa imbunatatesti perspectivele de viata sociala si de casatorie ale fiicelor nemaritate si fiilor neinsurati din familie. Este la fel de folositor sa activezi coltul personal al casatoriei apartinand unui membru anume al familiei, sau coltul Nien Yen al familiei, conform teoriei Pa Kua-Lo Shu. Incearca sa stai sau sa dormi indreptat spre directia ta a casatoriei.

Daca vei constata ca din casa lipseste coltul casatoriei, pentru ca ai o locuinta cu o forma neregulata, Feng Shui recomanda sa-ti largesti inspre afara acel colt, punand o oglinda pe o latura a peretelui.

Pentru activarea sectorului casatoriei, pot fi folosite inimioare rosii, care simbolizeaza dragostea si elemntul Foc favorabil.

Asocieri cu diferite incaperi

Dupa ce ai identificat coltul, incearca sa te asiguri ca toaleta, bucataria si camara nu se afla in acel loc. Daca ai constatat ca in acel sector se afla toaleta, nu o mai folosi pe aceea – altfel, perspectivele de casatorie se vor duce pe apa sambetei. Tot in aceasta idee, nu ar trebui sa tii in acel colt nici maturi sau mopuri, acest lucru simbolizand ca „maturi” afara norocul.

Activatori

Foloseste-ti imaginatia pentru a activa acel colt, punand acolo simboluri ale fericirii conjugale: ratele mandarine sau paunii sunt niste posibile simboluri. Daca nu gasesti rate, incearca sa folosesti porumbei sau papagali. Ai grija doar sa pui din fiecare cate doi, ca sa fie pentru doua persoane.

Trandafirii rosii Feng Shui

Trandafirii rosii sunt simboluri oerfect ale dragostei, in termeni Feng Shui, si nu arata nelalocul lor nici in casele occidentalilor.

Simbolul dublei fericiri Feng ShuiAlte simboluri pe care le poti folosi ar fi un tablou cu un bujor sau un buchet de mireasa, un nod de casatorie chinezesc, sau ideograma chinezeasca ce simbolizeaza dubla fericire (simbolul fericirii conjugale). Acestea doua din urma pot fi cumparate la un pret foarte mic, din magazinul nostru Feng Shui.

De vreme ce sectorul sud-vestic este reprezentat de elementul Pamant, o cale eficienta de activare a acestuia ar fi ajezarea unor cristale naturale in acel colt. Acestea sunt legate, in mod traditional, cu panglici rosii. Rosul este reprezentativ pentru elementul Foc si, pentru ca Focul genereaza Pamant, rosul poate fi foarte eficient in activarea acestui colt. Alte obiecte de culoare rosie care ar putea activa acest colt ar mai putea fi: o lampa puternica, care eventual sa aiba si un bec rosu, o vaza cu trandafiri rosii – naturali sau artificiali — tablouri care au rosul drept culoare dominanta.

Aceasta ideograma chinezeasca pentru dubla fericire simbolizeaza fericirea conjugala. Daca este asezata in coltul casatoriei, ca incuraja norocul in dragoste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *