Cum sa iti imbunatatesti directia de dormit

Cum sa iti imbunatatesti directia de dormit

Clopotei de vant Feng ShuiConcentrarea atentiei asupra dormitorului mai implica analiza locului unde se afla patul. Fluxul de Chi favorabil iti trece prin cap chiar si atunci cand dormi, atragand astfel succesul catre persoana ta.

Patul trebuie sa fie asezat in asa fel incat sa dormi cu fata spre usa. Daca dormi cu spatele la usa, inseamna ca in mod simbolic incurajezi oamenii sa comploteze in spatele tau. Nu trebuie sa dormi nici cu capul indreptat direct spre usa, pentru ca asta inseamna ca tot norocul de avansare va stagna si va muri. Daca dormi cu fata spre o baie sau o toaleta aflata dincolo de perete, vei sta exact in drumul Chi-ului nefast care vine dinspre toaleta si te vei confrunta, in consecinta, cu probleme serioase la serviciu. Acest lucru se intampla deoarece Chi-ul dinspre toaleta este o energie Yin prea puternica si slabeste energia ta Yang, care este atat de necesara pentru succesul in cariera. Se intelege de la sine ca toaleta nu trebuie sa fie in sectorul nordic, deoarece va duce pe apa sambetei perspectivele tale in cariera.

Nu trebuie sa dormi sub o grinda sau in apropierea unui colt proeminent, pentru ca te poti astepta sa fii scos tap ispasitor, iar din partea colegilor si jefilor, sa fie certareti ostili. Si, cel mai rau lucru, poti suferi de migrena severa.

Clopoteii de vant din cupru sau alama pot fi folositi pentru activarea coltului carierei; dar acestia trebuie sa aiba tuburile goale pe dinauntru.

Si pozitia comodei cu haine din dormitor poate influenta avansarea in cariera, pentru ca Chi-ul de dimineata afecteaza o persoana in primul rand in acest loc. Daca stai cu fata spre directia ta cea mai avantajoasa atunci cand te imbraci dimineata, fluxul de energie creat va fi pozitiv, avand un impact benefic si asupra muncii tale. Trebuie totusi sa tii minte interdictiile Feng Shui – oglinda de pe comoda nu trebuie sa fie cu fata catre pat sau la picioarele patului.

Cristale naturale

Desi cristalele naturale sunt benefice in multe aspecte ale traiului de zi cu zi, ele nu ar trebui sa fi plasate niciodata in sectorul nordic, pentru ca dauneaza coltului carierei. Ele simbolizeaza Pamantul, despre care se crede ca distruge elementul acestui sector (Apa).

Asigura-te ca dormitorul este bine luminat, daca citesti sau lucrezi acolo. Pune o lampa puternica in coltul nordic al camerei tale – care reprezinta cariera. Nu pune o planta in acest sector, pentru ca ea reprezinta Lemnul, care epuizeaza Apa dinspre nord. Tot in acest colt nu este bine sa pui nici un obiect reprezentativ pentru elementul Pamant (cristale naturale, pietre pretioase s.a.), care au un efect negativ, pentru ca Pamantul distruge Apa. In schimb, poti pune metal sau aur, deoarece Metalul genereaza Apa va fi de folos in coltul carierei. Astfel, este ideal sa pui in acest colt clopotei de vant din cupru sau alama.

Toate aceste masuri ar putea sa-ti para ca fiind incurcate si incomode, dar, in timp, vei constata ca vor da roade. Dupa ce ti-ai orientat patul si comoda, incearca sa observi daca ti s-a imbunatatit norocul. Ar trebui sa te astepti ca dupa vreo trei luni munca de la serviciu sa devina mai placuta si sa realizezi mai multe. Cand se va intampla acest lucru, atunci vei sti ca ai ales directiile bune. In cazul in care constati ca rezultatele sunt descurajatoare, ca simti o ostilitate crescuta la serviciu sau ca ocaziile trec pe langa tine, verifica-ti inca o data directiile. Poate ai gresit vreun calcul sau ai scapat din vedere o „sageata otravitoare” ascunsa – eventual un colt proeminent al vreunei mobile, care este indreptat catre pat in timp ce dormi.

Directii Feng Shui pentru dormit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *