Definirea conceptului de succes in Feng Shui

Definirea conceptului de succes in Feng Shui. Obtinerea unui mai mare succes cu Feng Shui

Definirea conceptului de „succes”

    Mai este ceva de facut inainte de a vedea metodele de amenajare a spatiului fizic pentru obtinerea succesului, in conformitate cu Feng Shui. Aceasta actiune implica eliberarea psihica de orice energie negativa trimisa catre voi de alti actori din scenariul pe care l-ati facut pentru obtinerea succesului. In acelasi timp, sporeste si energiile pozitive ale celor ce va pot ajuta sa dobanditi succesul.
    In esenta, avem in vedere ceea ce in Feng Shui se refera la „oamenii iadului” si „oamenii raiului” din viafa voastra. De obicei, succesul entitatilor individuale sau de grup depinde, in anumite proportii, de sabotajul sau ajutorul „oamenilor iadului”, respectiv al „oamenilor raiului”. Succesul depinde adesea de aprobarea, consimtamantul sau ajutorul unor oameni care sunt alaturi de voi sau impotriva voastra. Fiecare om are propriul grup de admiratori sau inamici. Pentru a disipa energiile „oamenilor iadului”, va sfatuiesc sa tineti cont de exercitiile de curatare prezentate mai jos.

Exercitii de curatare

Pentru a practica exercitiile de curatare, trimiteti semnale de dragoste, pace si bunavointa tuturor acelor oameni despre care credeti ca pot avea (sau nu) motiv sa nu va agreeze, putand astfel sa va faca rau. Imaginati-va ca mai multi porumbei, inimi sau chiar sarutari trimise de voi plutesc deasupra inamicilor vostri. Domoliti-va atitudinea fata de ei, si va veti simti eliberati.
Pentru animozitatile mai problematice si mai profunde, puteti indeplini urmatorul ritual: scrieti pe o hartie numele inamicului vostru si, daca doriti, cauza si natura vrajbei voastre. Adesea, faptul de a scrie cu exactitate detaliile va va oferi o noua perspectiva asupra situatiei. Apoi, pe plan mental, lasati problema sa zboare, aruncand hartia, sau, daca vreti sa o faceti cu si mai multa hotarare, ardeti-o, umpland-o astfel de energie Yang. Aceste actiuni de eliminare a blocajelor ce implica o terta persoana va vor ajuta sa primiti ajutor de la cosmos atunci cand activati sansa succesului cu Feng Shui. Toate caile catre succes sunt disponibile acum.

    A defini ce inseamna pentru voi succesul este urmatorul pas in focalizarea mintii pentru obtinerea lui. Nu este nevoie sa va spun ca succesul inseamna lucruri diferite pentru persoane diferite, si, in utilizarea Feng Shui, este bine sa cunoastem intelesul dat acestuia de strabuni. Cand textele antice faceau referire la mare noroc sau prosperitate, oare ce intelegeau exact prin aceste descrieri exagerate? Oare exista diferente culturale in modul in care definesc succesul Occidentul si Orientul? As zice ca nu, cu toate ca prioritatea aspiratiilor difera. Aceste diferente nu prezinta o problema daca ne este clar tipul de succes care naste in noi sentimentul implinirii.
    Cel mai bun mod de a va limpezi gandurile este de a sta si a scrie, in mod organizat, tot ceea ce doriti de la viata. Nu este necesar sa fiti sofisticati sau profunzi. Pastrati-va aspiratiile simple si orientate. Dar specificati-le clar si in ordinea prioritatilor. Clasificati definitiile succesului pe categorii, in functie de sensul lor, si ordonati-le in functie de importanta lor pentru voi. Oare succesul inseamna pentru voi bani, cariera, stil de viata, relatii, timp liber, familie, dezvoltare personala, dragoste, putere, posesiuni materiale, recunoastere, realizari speciale, biruinta sau dobandirea unui trup deosebit si sanatos?
    Acestea sunt numai sugestii privind clasificarea tipurilor de succes, iar omul obisnuit le doreste cam pe toate cele prezentate. Trebuie doar sa ordonati acest amalgam de dorinte in functie de importanta lor. Veti avea nevoie de ceva timp ca sa va stabiliti prioritatile, dar astfel veti obtine un mai mare succes cu Feng Shui.
    Feng Shui poate fi o practica foarte exacta si precisa, si exista cazuri in care sunteti pusi in situatia de a alege tipul de succes pe care sa il activati. Pot exista cazuri in care sa nu puteti avea, in acelasi timp, doua feluri de succes, si sa trebuiasca sa luati o decizie. De exemplu, scoala „celor opt palate” va ofera patru directii de alegere, fiecare dintre ele reprezentand un tip de succes. Atunci cand dormiti, puteti adopta o singura directie si, astfel, va trebui sa decideti care corespunde cel mai bine scopului vostru. La fel se intampla si atunci cand trebuie sa alegeti incaperile pentru birou sau dormitor, deoarece diferitele locatii presupun diferite tipuri de noroc.
De exemplu, daca numarul vostru Kua este 1 si doriti sa activati dezvoltarea personala, trebuie sa alegeti directia nord. Dar daca doriti sa acfionati asupra sheng chi, adica directia succesului si bunastarii, trebuie sa utilizati partea sud-estica. Pentru o sanatate buna, directia favorabila este estul, iar pentru abundenta dragostei, directia buna este sudul.
    In planificarea constienta a lucrurilor pe care le doriti de la viata, exista deja o determinare inerenta. Aceasta adauga intregului proces energii esentiale succesului. O data ce v-ati clarificat gandurile, iata cateva tehnici puternice care va pot ajuta sa va inconjurati de energiile succesului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *