Frumusetea cristalelor

Frumusetea cristalelor

Toata lumea este atrasa de pietrele prepoase. Diamantele, rubinele, smaraldele si safirele sunt apreciate unanim. Sunt pietre literalmente pretioase, deoarece incanta sufletul. Majoritatea oamenilor se gandesc la stralucirea lor atunci cand aud cuvantul „cristal”. La fel de apreciate sunt pietrele semipretioase precum carneolul, granatul, cristalul de roca si lapislazuli. Pietrele pretioase au fost folosite ca podoabe si simboluri ale puterii de-a lungul a mii de ani. In afara de frumusetea lor, fiecare cristal are si o simbolistica sacra. Pentru civilizatiile antice, proprietatile lor curative erau la fel de importante ca si rolul lor ornamental.

Cristale Naturale

Bijuterii si Cristale

Cristalele poseda aceleasi caracteristici, fara a fi intotdeauna la fel de stralucitoare precum pietrele pretioase. Exista cristale mai putin flamboaiante, mai putin frumoase, si totusi extrem de putenice. In stare naturala, inainte de afi taiate, aspectul pietrelor pretioase nu este spectaculos, in ciuda calitaţilor avute. De exemplu, un safir brut, care nu inseamna decat foarte putin din pretul pietrei taiate, este la fel de eficace ca si safirul fatetat cel mai strălucitor.

Majoritatea oamenilor au auzit vorbindu-se despre cele mai raspandite cristale, precum ametistul, malachitul si obsidianul. In prezent, cristale noi precum petalitul si fenacitul isi fac aparitia pe piata. Exista „pietre ale Noii Ere” care faciliteaza evolutia planetei si a locuitorilor sai.

Aceste cristale vibreaza la o frecventa extrem de ridicata, care inalta constiinta si deschide chakrele superioare, inlesnind comunicarea cu alte dimensiuni. Daca vreti sa va bucurati de darurile pe care vi le ofera, este esential sa stiti sa folositi cristalele.

Pietre semipretioase mixteSfera medie de onix maro cu striatiiSfera mare din cristal de fluorina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *