Sfaturi Feng Shui pentru anul 2009

Sfaturi Feng Shui pentru baie in 2009

Pastarti-o cat mai fresh si luminoasa. Baile, in general duc la o scadere de Chi, in sensul ca baia emite o energie Yin si nu favorizeaza crculatia energiiei bune. Prin urmare, pentru a limita undele negative pastrati baia cat se poate de curata, bine aerisita si cu un miros fresh pentru o mai buna miscare a energiei Chi. De asemenea, daca aveti posibilitatea de a instala lumini, un iluminat vesel in baie va risipi Chi-ul negativ.

Daca aveti fereastra la baie, cu atat mai bine! Pastrati-o deschisa in fiecare zi si sa perimita lumina soarelui sa patrunda cat mai mult posibil. Ideea este de a crea veselie, lumina in baia dumneavoastra, spre deosebirea de a fi intuneric, trist si tulburator – toate acestea semne distinctive ale unei zone cu energie Yin.

Folositi plantele pentru un Chi bun. Adaugati plante in baia dumneavoastra pentru bun augur. Unele nuante de verde pot incetini circulatia de energie, pentru a minimiza efectele Chi-ului negativ, plus ca plantelor le va megrge foarte bine avand in vedere umiditatea din aceasta zona a casei. Totusi incercati pe cat posibil sa pastrati plantele mai aprope de fereastra (daca exista) pentru a fi expuse razelor de soare.

Fara fotografii de familie in baie. Sa se evite amplasarea de fotografii de familie in baia dumneavoastra. Daca totusi doriti o decorare a peretilor din baie, puteti alege peisaje de natura.

Intotdeauna pastrati usile de la toalete inchise. Incercati sa evitati lasarea acestor usi chiar si intredeschise, deoarece obiectivul este de a pastra Chi-ul bun creat deja in aceste zone. De asemenea un lucru foarte important de stiut este acela de a lasa inchis mereu capacul de la toaleta.

Wu Lou pentru sanatate. Ca o regula de baza, decoratiunile ar trebui mentinute la un nivel minim atunci cand vorbim despre zona bailor. Dar un cristal, sau doua va fi un plus mare si chiar bine venit. Wu Lou, este un simbol puternic de stare de bine, sanatate si longevitate. Agatati unul sau doi ciucurasi cu Wu Lou in baie, feriti insa de sursele de apa.

Oglinzile. In cazul in care baia ta are locatia in zona de Sud-Est sau in centrul locuintei, ataranti o oglinda inafara usii de la baie. Pentru anul 2009 aceste locatii respectiv Sud-Estul si centrul locuintei sunt cele mai bune sectoare pentru avere. O oglinda va diminua efectele negative care pot dauna potentialului dumneavoastra de avere.

Alegeti cristalele. Cristalele fatetate sunt un plus bun in baie – intr-adevar, cristalele pot fi cele mai sigure remedii Feng Shui pentru baie. Cristalele fatetate sunt capabile sa disperseze Chi-ul negativ lasand “venirea” de enrgii proaspete in acesata zona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *