Valorificarea locatiei succesului personal

Valorificarea locatiei succesului personal

    Pe langa determinarea directiei favorabile sheng chi, este importanta si determinarea locatiei sheng chi. In practica Feng Shui, este necesara diferentierea dintre directia si locatia unui spatiu. Amandoua sunt la fel de importante si, cand nu este posibila abordarea directiei, trebuie sa folositi locatia favorabila, si viceversa.
    O data ce va cunoasteti directia aducatoare de succes, localizati coltul casei corespunzator acesteia. Utilizati grila Lo Shu suprapusa peste planul locuintei. Aceasta va va indica locatia sheng chi. Daca este posibil sa amplasati biroul sau dormitorul in acest loc, veti activa norocul locatiei. Apoi, in functie de elementul reprezentativ al acesteia, puteti energiza locul cu obiecte care produc sau imbogatesc acel element.
    De exemplu, daca, pentru voi, sheng chi-ul este estul, elementul va fi Lemnul. Daca biroul sau camera de studiu sunt amplasate aici, puteti spori energiile prin introducerea unui simbol al Apei, deoarece aceasta fortifica Lemnul. Totusi, daca dormitorul este in est, plasarea simbolurilor Apei nu este potrivita, deoarece, in aceste incaperi, nu trebuie niciodata energizat acest element.
    Cand decideti asupra simbolului pe care sa il folositi pentru a energiza un anumit colt, cea mai sigura regula empirica este identificarea elementului corespunzator coltului. Apoi, introduceti ceva ce apartine elementului care il genereaza pe cel al coltului. Nu puteti gresi atunci cand folositi teoria celor cinci elemente pentru a va imbunatati spatiul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *