Cum sa atragem norocul

Cum sa atragem norocul

feng shui floriUna dintre caile de atragere a unui Chi extrem de benefic in casa ta este sa pui o planta rozacee inflorita fie in coltul estic, fie in cel sud-estic al camerei de zi. Aceasta planta are efectul de a crea relatii armonioase intre membrii familiei ceea ce este si mai important, imbunatateste norocul la bani al familiei. Acest lucru se datoreaza faptului ca floarea cu pricina simbolizeaza marele noroc.

Nu pare sa aiba importanta daca planta este naturala sau artificiala, asa incat, daca incaperea ta nu este destul de luminoasa sau de calda pentru a o adaposti, nu-ti face griji: va fi de ajuns daca planta este din matase, din ceramica sau pur si simplu pictata, si mai are si avantajul ca sta inflorita tot timpul, imbunatatindu-ti astfel considerabil perspectivele de bogatie fericire. Singura conditie este ca imaginea florii sa fie pastrata curata.

O alta floare cu efecte benefice, mai ales pentru sanatate, este cea de piersic. Daca este bolnav cineva din casa, se poate folosi un tablou cu flori de piersic pentru a atrage un bun Feng Shui, care sa amelioreze situatia. Acest lucru presupune activarea coltului sanatatii din camera ocupata de persoana bolnava. Pune tabloul (sau o sculptura in jad reprezentand aceasta floare deschisa) in coltul estic al camerei respective. Desigur, este ideal ca floarea sa fie naturala, dar un simbol artificial este la fel de folositor. Piersicul simbolizeaza longevitatea si este deosebit de bun pentru atragerea unei doze sanatoase de Chi energizant in acea incapere. Daca intreaga familie este predispusa la imbolnaviri, foloseste aceeasi metoda, dar in acest caz floarea trebuie pusa in coltul cel mai de est al celei mai estice incaperi a casei.

Sporul la invatatura al copiilor unei familii poate creste considerabil daca activezi acel colt din casa rezervat cunoasterii si mintii. Acest colt se afla in partea de nord-est si este guvernat de elementul pamant. Si in acest caz, aceasta aspiratie poate fi activata pentru un singur copil, punandu-se in camera acestuia un simbol stimulator, sau activandu-se coltul cel mai nord-estic al casei, daca este vorba de mai multi copii. Puterea lor de memorare se va imbunatati iaca in acel colt se pune un glob pamantesc. Globul reprezinta Pamantul si, daca este invartit zilnic, acea miscare trezeste Chi-ul favorabil.

O metoda buna de activare a faimei si recunoasterii este asezarea unei colectii de statuete reprezentand impreuna cu cateva flori rosii, in coltul sudic al oricarei camere. Sudul este directia simbolizata de elementul Foc. Este o idee buna sa activezi acest colt daca esti actor, politician, scriitor sau ai orice alta profesie care necesita recunoastere publica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *